Proever24720 11 mei 2012 | |
Ik kom hier nu al jaren regelmatig zakelijk en privé (tijdens lunch) eten. Ben nog nooit teleurgesteld. Alles is kakelvers en zeer betaalbaar en overheerlijk. Ga zo door! |
Proever 2011 19 januari 2012 | |
Meestal neem ik even snel een verse salade, maar vandaag de kabeljauwfilet gegaard in langoustinesaus met taglierini en siciliaanse caponata besteld. Die komt dus net zo snel en is echt op top niveau! Heerlijk! Een van de weinige zaken in Amsterdam waar je echt lekker en vers kan eten ook als je weinig tijd hebt. En elke week weer een nieuwe kaart, dan kom ik dus weer terug :-) |
rijna 13 januari 2012 | |
Vandaag weer omgefietst om de lekkerste piadina's van de stad te eten! Heerlijk! |
otto12 24 december 2011 | |
De meest dure en vieze hamburger ooit. 15 euro voor een koude gerimpelde zwarte hamburger! Wat een rip-off, hier komen we nooit meer terug. |
jj 22 juli 2010 | |
Niet alleen een fantastische eetwinkel, maar ook een geweldige cateraar. Op onze bruiloft toverden ze ons huis om in een toprestaurant en gaven ze onze gasten de beste maaltijd ooit! |
Proever24720 26 februari 2009 | |
Regelmatig lunch ik zakelijk hier. Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding. Kleine gebalanceerde weekkaart naast de vaste lunchgerechten. Vriendelijke en attente bediening. Alles wat ik hier tot dusver heb gegeten, smaakte uitstekend. |
Proever58293 13 maart 2007 | |
Alles hier is top! Van de espresso tot aan de take-aways.....heerlijk. |
Proever53955 22 november 2006 | |
De service en attentheid hier is fantastisch! De lievelingsgerechten worden achtergehouden zodat die ook na terugkeer van vakantie nog kunnen worden afgehaald. Heel veel dank! |
Proever52095 7 oktober 2006 | |
Simply the best - carefully prepared food, always delicious. Flexible and friendly with a very loyal customer base which they deserve. |
Haags Hopje 29 mei 2006 | |
Misschien wel het beste afhaaladres van Amsterdam, met zeker de vriendelijkste bediening! |
Geef zelf je mening over Eetwinkel Zwaan