heerlijk geluncht op het terras met onze 2 dochters van 2 en 3 jaar.
Bediening was uitermate vriendelijk ook naar de kinderen. Kregen kleurplaten en potloden en er werd uitgebreid een praatje met ze gemaakt.
We hebben op het terras een smaakvol gerecht van de bistrokaart gegeten (er werd eerst een restaurantkaart aangeleverd, prijzen liggen dan beduidend hoger). De bediening is vriendelijk.
Geweldig restaurant, goede kaart in elk seizoen en super fijne bediening. Zo fijn dat we er ook onze trouwdag hebben gehouden. En ook deze dag is mede door dit restaurant onvergetelijk geworden. Vooral belangrijk, Kindvriendelijk!
Hier is het altijd uitstekend. No-nonsense kaart in het bistrogedeelte, een uitgebreide kaart in het restaurantgedeelte.
De porties zijn genereus, het eten goed maar verwacht geen hippe dingen. Dit is een klassieke eetgelegenheid (restaurant) waar het gewoon degelijk is. Het terras zomers is een aanrader! Heerlijke zon- en schaduwplekjes.
Speciale, eervolle vermelding voor de bediening: zeer correct, altijd goed en men weet hier wat service is!