| Keuken | Internationaal |
| Gemiddelde menuprijs | €25.00 |
| Minimum menuprijs | €14.95 |
| Huiswijn per fles | €16.50 |
| Huiswijn per glas | €2.80 |
| Openingstijden | 17.00-22.00, ma-wo gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
tori 21 mei 2012 | |
Wij hadden een bon gekregen omdat we 40 jaar getrouwd waren.We dachten nou dat is leuk. Het is ons ontzettend tegen gevallen daar wij om verschillende dagen gevraagd hadden maar niets was meer vrij als die donderdag.en wat schets onze verbazing zitten we daar met maar drie tafeltjes vol. met mensen. Voor extra dingen moet je allemaal bij betalen. zelfs voor stokbrood en champignongs ook de schaaltjes met bieftsuk zijn zo klein en de stukjes vallen in een hollen kies ook van het kip en de tonijn..Maar wat helemaal schandalig was de toetjes daar durven €10 euro per stuk voor te vragen. dus naast de bon die we kregen kregen we ook nog eens een dure rekening erbij. Ik zal nieamand zit aanraden dit was eenmaal en nooit meer.
Beppie40 10 januari 2012 | |
Inrichting is hip en er is een leuke loungehoek. En er is een speelhoek voor kleine kinderen.
Dennuz 10 januari 2011 | |
Afgelopen zaterdagavond bij Hipper gegeten. Het restaurant is gezellig ingericht en heeft een behoorlijk aantal tafeltjes. De tafels staan helaas erg dicht op elkaar opgesteld.
Proever42433 15 januari 2006 | |
erg sfeervol en gezellig restaurant!ook zeer kindvriendelijk,wij hebben dus ook gewokt en alles was perfect!voldoende variatie en erg leuk om te doen! bediening was zeer attent en helemaal niet opdringerig (zie recensie uit 2004??? niet echt up to date) kortom wij hebben genoten en kunnen hipper aan iedereen aanraden!! |
Proever29215 31 januari 2005 | |
leuk en modern restaurant. juist precies een formule die je (te) weinig ziet. sommige mensen (vorige reacties) klagen hier over iets te veel lawaai (niet nomenswaardig trouwens)
Geef zelf je mening over Hipper