asch 25 november 2011 | |
teleurstellend. Met groep van 11 personen gaan lunchen. Gereserveerd ruim van te voren, maar was niet goed genoteerd. Er werd bevestigt dat de gerechten voor een bepaalde (ruime) tijd zouden worden geserveerd. We hebben ruim een uur moeten wachten op de eerste gerechten. Het leek er op dat de keuken niet goed was voorbereid, sommige gerechten voldeden niet aan hetgeen was omschreven op de menukaart. Bediening probeerde dit op te lossen maar was gezien de vele fouten niet in staat om dit te herstellen. |
Proever67222 21 november 2011 | |
Leuke, hippe tent. Prima eten, leuke bediening. Tot zover alles goed. Maar.. later op de avond bleek dat roken hier gewoon werd toegestaan. Onbegrijpelijk en zonde van een verder hele leuke avond. |
sjefkes 14 november 2011 | |
Afgelopen zaterdag hebben we 's avonds met 3 personen bij Brooklyn gegeten. Bij binnenkomst viel het trendy maar warm interieur op. Al staat de muziek wat aan de harde kant, wat het praten bemoeilijkte.
Coquille 5 april 2011 | |
Zaterdag 2 april jl. getracht hier te lunchen. Een broodje en een uitsmijter, zo moeilijk kan dat niet zijn voor de keuken. Maar dat bleek het wel te zijn. Om ons heen kreeg iedereen wel snel zijn bestelling, zelfs mensen die veel later kwamen dan wij. Na meer dan een half uur konden we eindelijk de aandacht van de ober trekken. Die deelde mee dat het eten nu wel snel zou komen. Een verklaring of excuus kon er niet af. We waren duidelijk vergeten.
Geef zelf je mening over Brooklyn