| Keuken | Frans |
| Huiswijn per fles | €16.00 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
obbens 22 april 2012 | |
Op 17 april jl. 8 gangen jubileum menu genomen. Als "hoofdgerecht" kregen wij lamsvlees. Dit was niets meer dan vet, nauwelijks vlees. Attendeerde het personeel op het feit dat lamsvlees per difinitie geen vet kan inhouden. Daarop verzochten zij of wij een ander gerecht wilde, hetgeen we afgeslagen hebben. Dessert volgde hierop. Nauwelijks begonnen aan het nuttigen hiervan kregen we zonder een enkel woord, laatstaan een toelichting hierop, een tweede dessert op een stenen plateautje, met het gevolg dat het ijs op dit plateautje grotendeels gesmolten was en meer op het tafellaken als op het plateautje lag op het moment dat we eraan konden beginnen.. |
Olaf Wijnants Labree 8 maart 2012 | |
Tja.....Hier wordt zo langzamerhand óók alweer op sterrenniveau gekookt, maar gelukkig is dat in de eindbedragen niet terug te vinden ...Houden zo graag....:-)
Arie69 7 februari 2012 | |
Iedere keer als we bij Ratatouille aanschuiven is het weer een feestje. Aardige en vakkundige bediening, niet te gericht op verkopen. Met de amuses en tussengerechtjes word je de hele avond verwend. Vanwege kleine kinderen gaan we niet zo heel vaak uit eten en toch hebben we in de buurt (Amersfoort) al een hoop geprobeerd. Telkens is de vraag: Gaan we gokken of rijden we naar Harderwijk. |
HarrieTwente 10 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten, 5 gangen diner geadviseerd door de deskundige bediening.
emieltje 21 november 2011 | |
Perfect smaakvolle eten, aantal goede amuses cadeau.
Geef zelf je mening over Restaurant Ratatouille