AniD 15 mei 2012 | |
We had a wonderful time at Tapas & Mezzes. The food was delicious, the service was great and the birthday surprises were absolutely amazing. Our special day was special indeed!
carladegoede 19 februari 2012 | |
17-2-2011 gebruik gemaakt van het arrangement 'tapas prikken voor twee' van de Hema lekker weg cadeaubon.
Fer 11 december 2011 | |
Vanavond weer heerlijk gegeten en gedronken. Ga zo door Tapas & Mezzes! |
Jojanneke123 9 december 2011 | |
Inmiddels voor de 2e keer gegeten bij Tapas & Mezzes. Gezellige tent, goed eten en vriendelijk, spontaan personeel. Er hangt ook een fijne sfeer. Ik kom er zeker terug! |
Jodreke 15 november 2011 | |
Inmiddels al 2 keer gegeten daar en het was helemaal super. Erg gezellig binnen en personeel en bediening was goed. Het eten was erg lekker, super goede gerechtjes, niet te veel en niet te weinig. Gewoon perfect.
PvO 13 november 2011 | |
Vrijdag 11/11 gegeten bij Tapas & Mezzes.
HKD 13 november 2011 | |
Afgelopen vrijdag gegeten bij Tapas & Mezzes. Het viel ons erg tegen. De tapas was veel te zout, te vet en niet lekker. De kikkererwt kroketjes hadden veel te lang in de frituurpan gezeten en waren keihard. Aan het eind van de avond had het personeel veel lol bij het schoonmaken in de half open keuken. Veel kabaal en gejoel, de zwabber vloog door de lucht.... niet erg proffesioneel. Wij komen hier niet terug. |
nicole-delft 7 november 2011 | |
Ik heb daar met een groep van 25 personen gegeten. Het eten was super en ruim voldoende. Het personeel is erg gezellig. Het restaurant ziet er verzorgd en schoon uit.
Kruithummel 31 juli 2011 | |
Gisteravond bij Tapas & Mezzes gegeten. De zaak ziet er veelbelovend leuk uit! Onze vraag "kunnnen we hier eten met z'n tweetjes?" werd met een "ga maar ergens zitten, kijk maar een beetje" beantwoord. Toen we zaten werd de tafel zeiknat afgenomen, zodat we moesten vragen of ze 'm ook nog even droog wilden trekken. De wijn was vies, de tapas waren vet en zout en qua smaak amper van elkaar te onderscheiden. De bediening stond consequent aan de verkeerde tafels met de verkeerde hapjes en drankjes en hadden geen clue van wat ze serveerden... Moet er niet aan denken hoe het er daar aan toe gaat op een drukke avond. Wij hebben beleefd opgemerkt dat e.e.a. ons niet zo smaakte wat de bediening heel jammer vond; of we wat wilden drinken. Graag een biertje (want we vonden het sneu te vertellen dat we de wijn ook smerig vonden..). De veronderstelling dat de biertjes van het huis zouden zijn bleek onterecht want ze stonden gewoon op de rekening. Sterker nog: onze rekening was aangevuld met drankjes van de buren! Wellicht heeft het restaurant de (zacht gezegd vreemde..) tegeltjes bij de kassa: "Kom op! We gaan ons voor de volle 30% inzetten" en "Ogenblikje, mijn collega komt zo bij u" ter harte genomen???
spruitos 5 juni 2011 | |
Het brood vooraf werd pas -na aandringen- geserveerd toen de hoofdgerechten ook werden geserveerd. Volgens de serveerster kwam dat om zij niet zelf de bestelling aan de keuken had doorgegeven (sic!). Haar voorstel om het brood van de rekening te halen, maar de tapenade en kruidenboter niet, hebben we met hoongelach beantwoord.
Geef zelf je mening over Tapas & Mezzes