Prima eetgelegenheid met een maandelijks wisselende kaart. Attente bediening. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is een kleine zaak in een monumentale boerderij met een kleine eigen parkeerplaats. Voldoende parkeergelegenheid in de Dorpsstraat en omgeving.
Leuke, gezellige, sfeervolle eettent. Prijzen zijn normaal en vriendelijke, vlotte bediening.
Parkeren kan in de buurt van het restaurant, ze hebben geen eigen parkeerplaatsen.
Nu inmiddels 3 x gegeten ( voornamelijk lunch) en ik ben zeer tevreden. Bediening is vlot, vriendelijk, zeer behulpzaam bij het maken van de keuzes. Kwaliteit van het geserveerde is van goed niveau. Geen culinaire hoogstandjes, maar zeer smakelijk, en netjes opgemaakt. Absoluut een aanrader.
Ca. 3 jaar geleden 2 keer geweest. Lange wachttijden. Eten niet echt bijzonder en vrij duur voor het gebodene. We hadden nog vervelende discussie met personeel (serveerster+ eigenaresse) over meerprijs van brood met ajoli en tapenade. Erg gastonvriendelijk dat karafje kraanwater niet mogelijk was. Zaak is ook erg lawaaierig.