lieverlekker 1 december 2011 | |
Wat een super zaakje! Op een koude novembernacht struinden mijn vrienden en ik door de gezellige straatjes van Utrecht op zoek naar een leuk tentje om te eten. Sirtaki zag er aantrekkelijk uit..
Proever40034 8 januari 2008 | |
Regelmatig haal ik hier een "meeneem" giros-pita. Gewoon prima, mals vlees, lekker "groenvoer" erover. Ik vraag wel om matig met saus te doen, maar dat doe ik in Griekenland ook.
Proever44479 25 april 2006 | |
Ik heb hier een heel lekkere pita met Griekse worst gehaald, en mijn nichtje had een gehaktdingetje dat ik half opat. Wat een vriendelijke gozer achter de toonbank, die overigens wel, toen wij vierendertig seconden binnen waren, vanuit het restaurant aan de overkant aan kwam rennen. Net een strip! |
Proever41066 18 april 2006 | |
Tweede Paasdag slenterde ik met m\'n vriend door de romantische steegjes van de Utrechtse binnenstad toen ons oog viel op \'n piepklein winkeltje in de Servetstraat. Mikro Sirtaki dus. Terwijl we alle hapjes in de vitrine bestudeerden kregen we alvast \'n stukje worst van de eigenaar. We kozen allebei voor \'n pitabroodje. M\'n vriend met kip en ik vegetarisch. Nou klinkt pita niet echt smakelijk meer vind ik door wat er in de supermarkt vaak aangeboden wordt, maar dit waren zelfgemaakte \'pannenkoekjes\' gevuld met vers gegrilde groenten en eventueel kip of ander vlees. \'t Water loopt me in de mond als ik eraan terugdenk! We aten de hapjes op bij de gracht genietend van \'t zonnetje en waanden ons even in \'n ver buitenland. Hier kom ik vaker \'n pitabroodje eten of proeven van de andere lekkernijen (voor de liefhebbers: baklava bijvoorbeeld). Voorwaarde is wel mooi weer want je kan je broodje niet binnen opeten! |
Geef zelf je mening over Mikro Sirtaki