Zaterdag 12 november j.l. hebben wij met een gezelschap van acht personen geluncht in het Sjieke kookpunt. Van te voren was er in overleg speciaal voor ons een keuzemenu samengesteld, gezien de aard van de gelegenheid (25-jarig bestaan van onze eetclub)
We werden allerhartelijkst ontvangen met een prosecco in een uiterst ontspannen ambience. De gerechten waren zeer goed, werden met ruime, maar niet te lange tussenpozen geserveerd. Lekkere bijpassende wijnen. Dit alles voor een alleszins redelijke prijs. Uiteindelijk hebben we er drie, zeer aangename uren doorgebracht, mede dankzij de aangenaam losse bediening. Een absolute aanrader!
We hebben er een paar keer (h)eeeerlijk gegeten. Lekkere wijnen gedronken en door de entourage waande we ons in Italie. Goede bediening met veel humor! Absolute inside tip. Chapeau!!!
De prijs/kwaliteit verhouding was niet goed. Het decor was niet schoon, onverzorgd.
Geen gespecificeerde rekening, het was totaal niet duidelijk waar de prijzen voor stonden.
Geen tweede bezoek waard.
Spontaan als toerist zonder reservering gegeten in dit restaurant op een zaterdagavond. Is alleen 's avonds op vrijdag en zaterdag open! Verder lunch en traiteur . Italiaanse keuken waar zeer goed wordt gekookt. Pasta met Ossobucco en Pasta met truffel/grotchampignons heerlijk op smaak! Wijnen goed erbij gekozen. Bediening erg attent en persoonlijke aandacht volop! Echt een aanrader voor liefhebbers van Italiaanse keuken!
Geef zelf je mening over Sjiek(e) Kookpunt & Winkel