KeukenItaliaans & Mediterraan
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

lvdb lvdb 19 maart 2012

Zeer hartelijke ontvangst, lekker eten en een leuk kader! De bediening was uiterst vriendelijk en attent en het eten was prima. Een aanrader!

MartinMeijer MartinMeijer 15 november 2011

Zaterdag 12 november j.l. hebben wij met een gezelschap van acht personen geluncht in het Sjieke kookpunt. Van te voren was er in overleg speciaal voor ons een keuzemenu samengesteld, gezien de aard van de gelegenheid (25-jarig bestaan van onze eetclub)
We werden allerhartelijkst ontvangen met een prosecco in een uiterst ontspannen ambience. De gerechten waren zeer goed, werden met ruime, maar niet te lange tussenpozen geserveerd. Lekkere bijpassende wijnen. Dit alles voor een alleszins redelijke prijs. Uiteindelijk hebben we er drie, zeer aangename uren doorgebracht, mede dankzij de aangenaam losse bediening. Een absolute aanrader!

Bertje20 Bertje20 20 oktober 2011

We hebben er een paar keer (h)eeeerlijk gegeten. Lekkere wijnen gedronken en door de entourage waande we ons in Italie. Goede bediening met veel humor! Absolute inside tip. Chapeau!!!

omarietje omarietje 15 oktober 2011

De prijs/kwaliteit verhouding was niet goed. Het decor was niet schoon, onverzorgd.
Geen gespecificeerde rekening, het was totaal niet duidelijk waar de prijzen voor stonden.
Geen tweede bezoek waard.

marianv marianv 23 september 2011

Spontaan als toerist zonder reservering gegeten in dit restaurant op een zaterdagavond. Is alleen 's avonds op vrijdag en zaterdag open! Verder lunch en traiteur . Italiaanse keuken waar zeer goed wordt gekookt. Pasta met Ossobucco en Pasta met truffel/grotchampignons heerlijk op smaak! Wijnen goed erbij gekozen. Bediening erg attent en persoonlijke aandacht volop! Echt een aanrader voor liefhebbers van Italiaanse keuken!

Geef zelf je mening over Sjiek(e) Kookpunt & Winkel

MaandagGesloten