KeukenInternationaal

cve1975 cve1975 21 april 2012

Gisteravond zijn we na een dagje Alkmaar en Egmond aan Zee in Heiloo beland. We hadden zin in Mexicaans en diverse apps gaven Tumi in Heiloo aan als dichtstbijzijnde restaurant.

Bij aankomst bleek het restaurantje druk, en geen plaats te hebben voor ons vier. Dat zie ik als gunstig op vrijdag: dan is het doorgaans geen slecht restaurant.

Wij hebben ons mobiele nummer afgegeven en zijn iets verderop wachtend wat gaan drinken. Nog geen kwartiertje later zijn we gebeld dat we terecht konden. Prima service en - geregeld.

Het interieur is érg netjes, fraai en verzorgd. Het heeft noch binnen noch buiten een Mexicaanse uitstraling, maar het eten en de service doet je dat snel vergeten.

We hebben fantastisch gegeten en de gastvrouwen waren vlot, servicegericht ("alles naar wens?") en sympathiek.

Onze voorgerechten (champignons in roomsaus) en Nacho's met kaas uit de oven waren prima! Nacho's wel iets kaal qua opmaak, maar daar is de prijs ook naar. Zeer vers brood bij het champignon-gerecht.

Hoofdgerechten bestonden uit een grote Nachos schotel (erg lekker gevuld, alleen wel heel erg veel sla er bovenop), Enchilada was lekker, spareribs (erg goed!) en de Giant Tumi burger. Die laatste was ook goed: een zeer vers Franse bol met daarop inderdaad een heel grote dikke en fantastisch smakende hamburger. Was zeer goed bereid, maar ik kon hem inderdaad niet helemaal op (ben geen kleine eter).

De koffie's na waren lekker en verzorgd met een fantastisch chocolaatje.

Kortom: niets dan lof: we hebben leuk en goed gegeten voor 110 euro met 4 personen. Zeker een aanrader!

leonieh leonieh 13 juli 2011

Lekker relaxed eten!
Geen hoogstandjes maar gewoon gezellig en goede prijs / kwaliteit verhouding.

mirjampels mirjampels 1 mei 2008

Leuke tent, mooie inrichting, vriendelijke bediening. Geen haute cuisine maar gewoon een restaurant om voor een redelijke prijs lekker te eten

Proever70023 Proever70023 15 januari 2008

Wederom heerlijk gegeten. Flinke porties voor een mooie prijs. Zeer grote keus uit gerechten(veel meer dan alleen mexicaans). Elke week een leuk 3 gangen menu voor rond de 20 euro.
Prima bediening, zeer vriendelijk en attent. Kijken goed de zaak in en merken het wanneer je wat wil bestellen of wat wil vragen.
Modern ingericht, maar toch gezellige knusse sfeer.
Zeker een aanrader! Grote kaart, alles relatief goedkoop, zeker als je het vergelijk met andere restaurants. Flinke porties en erg goed te eten. Prijs kwaliteits verhouding is zeer goed!

Proever67519 Proever67519 12 november 2007

Een erg leuk restaurant om even snel iets lekkers te eten. De kwaliteit is goed en stabiel. Je weet wat je krijgt. Uiteraard valt de kwaliteit niet in het hogere segment, maar daar is de pijs ook naar. De sfeer is daarentegen erg goed verzorgd. De bediening is goed, maar wisselend (afhankelijk van de personen). Een leuke plek om informeel even een hapje te doen.

Geef zelf je mening over Tumi

Maandagvan 17:00 tot 21:30
Dinsdagvan 17:00 tot 21:30