Niks ging vanzelf, zijn met z'n zessen geweest 3 en een half uur over 3 gerechten wat slecht en dan ook nog met twee kids zo lang. De gerechten kwamen ook niet tegelijk dus de een had al 10 minuten wat terwijl het ander nog moets komen. Eindoordeel ik kom hier nooit weer, jammer.
Onlangs voor de tweede keer bij Casa Santa Maria gegeten. Gezellige avond gehad; lekker gegeten, attente bediening. Wat mij betreft nog wel een paar aandachtpuntjes: aioli spaghetti was vrij smakeloos en er zaten te rauwe groenten door, er zat te veel saus over de chocolademousse en de toiletten waren niet schoon! Wel de moeite waard het er nog eens op te wagen.
Ik kwam hier vroeger vaak toen de garant Richard er nog de scepter zwaaide. Sinds hij weg is lijkt het hier wel een tweede McDonalds geworden. Eten is of te koud of nog niet gaar. Het komt niet overeen met wat er op de menukaart staat. Bediening die je negeert ..slechte ervaring van een eens zo leuke restaurant !