KeukenFrans, Internationaal & Vis

vdPeijl vdPeijl 18 maart 2012

Je betaalt hier behoorlijk wat, maar we hebben dan ook echt heerlijk gegeten. Het gezelschap bestelde allemaal iets anders, maar alles was van goede kwaliteit. Bediening is vriendelijk en hartelijk. De Cote de Boeuf met een zoutproeverijtje erbij was lekker en bijzonder. De vis heerlijk zacht en vers. Top!!! Zeker een aanrader dus.

proeverw proeverw 25 december 2011

Gewoon lekker gegeten met een geweldig uitzicht traditioneel gevoel niet gedurft maar als goed ervaren ga zeker terug

dickdeboer dickdeboer 18 december 2011

Lekker gegeten en vriendelijke bediening op een ontzettend mooie plek, midden op de dijk in Volendam! Zeker een aanrader

Jorisvansprengen Jorisvansprengen 5 december 2011

Ik heb in verschillende restaurants/café's in Volendam gegeten en deze vond ik qua eten wel het lekkerste. We namen de 'tong Volendam''. Super lekker met een echte Volendammer soort van 'jus' erbij. Ook grote hoeveelheden eten. De bediening vond ik daarentegen wel wat ongeïnteresseerd en de inrichting vond ik wat ouderwets. Al met al was het prima

boencle boencle 14 juli 2011

Eigenlijk een zéér slecht. Ik had gegrilde tonijn besteld: zeer rauw met de saus apart. De tonijn kwam met de saus erover heen. OK kan gebeuren. Toen ik er wat van zei werd mijn bord weggegrist en kreeg ik een paar minuten later mijn bord weer terug. Toen ik aan de tonijn wou beginnen bleek die door en door gaar te zijn, niet eens rosé. Bovendien lag er een grote zwarte haar op mijn bord!!! Het duurde erg lang voordat ik de aandacht van een ober had. Ook dit keer werd mijn bord weggegrist en 10 minuten later kreeg ik weer een nieuw bord terug gekwakt. Niets geen excuus. Je zou denken dat de tonijn dit keer wel rauw zou zijn, maar helaas weer helemaal gaar. Een heel klein tikkeltje rosé misschien. Ik weet niet of er nog iets met de rekening vereffent is, want ik was uitgenodigd. Overigens wat je erbij kreeg, was wel van een zeer slechte kwaliteit. Aardappeltje die naar een soort zetmeelballen smaken met een kauwgum achtige structuur (duidelijk niet vers ) en smakeloze patat met zoete, vieze frietsaus.. En de groente was zo gaar, dat het leek op babyvoer. Mij zal je hier nooit meer zien!!!!

Geef zelf je mening over Hotel Restaurant De Pompadour

Maandagvan 12:00 tot 21:00