KeukenInternationaal

Eerlijkiseerlijk Eerlijkiseerlijk 26 december 2011

Hier weer eens met 2e kerstdag gegeten. De amuse met truffel werd door allen aan tafel gewaardeerd. De voorafjes kregen echter de handen niet op elkaar. De aubergine creme soep was erg zwaar met teveel paprika. Fazant was redelijk maar de tonijn (met nota bene weer een bijbetaling) kon niet bekoren. Gelukkig maakte de Engelse pastei met gestoofd konijn een hoop goed, dit was erg lekker. Tong/schar werd door een disgenoot als redelijk bestempeld. Men had zijn best gedaan om een Kerst dessert buffet op te stellen. Meerdere malen kwam een kok uit de keuken met een glunderende hulp e.e.a. bekijken. Wat echter een regelrechte flater was dat men ijs op de tafel had geplaatst. En dit lang voordat de 1e gasten aan het desssert toe waren. U raad het al? Het ijs (ijstaartjes) liep(en) bijna van de tafel af en was volledig mislukt, dit had een kind aan kunnen zien komen!
Wat mij tegen viel (ten opzichte van vorige bezoeken) was dat men nu een wijnarragement aanbood (á 19,50 incl. water) maar dan met de witte en rode "huiswijn". Vroeger serveerde men bij een arrangement uit de kaart en was men ruimhartig bereid om een "suggestie" te openen en te serveren. Al met al was het diner voor 39,50 (3 gangen) netjes geprijst. Stuitend vond ik echter de mogelijkheid om er voor 18,50 een tussengerecht bij te bestellen waardoor men een 4 gangen diner kreeg. Deze prijs staat m.i. echt in geen enkele verhouding tot de 39,50. Als laatste nog een opmerking over het personeel. Ik denk dat ik niet teveel zeg als er 8 op 10 leerlingen lopen. Er werd geen zichtbare leiding gegeven er er ging bij het serveren (bij andere tafels) het nodige verkeerd. Meerdere keren was de tafel nog niet afgeruimd als men vanuit de keuken vrolijk met de volgende gang aan kwam lopen. Geen communicatie leek hier het probleem. Stress beheersing blijft een probleem.
Zonder al te sarcatisch te willen zijn (geloof mij we hadden best een aardige avond) zou ik graag eens willen verwijzen naar het Hilton in Den Haag. Hier waren wij een week eerder en dan zie je toch een enorm verschil (dit laatste slaat wel vooral op de inrichting en met name de kamers). Wij blijven graag terugkomen maar het zou plezierig zijn weer eens wat vast en ervaren personeel te treffen. Het moet gewoon in evenwicht zijn met elkaar. Succes !!! En gaan jullie in 2012 nu echt het terras eens aanpakken? Vast bedankt !!

Eerlijkiseerlijk Eerlijkiseerlijk 21 augustus 2011

Adgelopen zaterdag met 4 personen op het terras gegeten, klassieke carpaccio en venkelsoep vooraf. Vooral de venkelsoep is een aanrader!! 2 pers. de koude visschotel, 1 x de gamba's en 1 persoon de T-bone. Niet al te veel keuze op de kaart en geen dagmenu in het weekeinde. Toch 2 hoofdgerechten met een meerprijs van 9,50 p.p. Echt uit verhouding en het eten billijkt deze meerprijs dan ook niet. Kaasplankje/port en Dame blanche waten redelijk. Moesten wel om de beloofde dadels vragen bij de kaas. Bij de T-bone werd niet gevraagd hoe men deze wilde hebben. (Huis) Rosé viel bij een ieder in de smaak. Ik kwam hier vroeger regelmatig en het eten is goed. Maar in totaal toch geen uitstekend vanwege de te hoge prijs/kwaliteitverhouding. Bediening was goed maar hallo .....................................wanneer gaat men eindelijk eens een echt lounch terras aanleggen. Ja dan komen wij weer vaker!!! Decor in het restaurant is echt beter geworden maar svp nu iets investeren in het buiten gebeuren. Hier moet je echt meer mensen naar toe kunnen trekken. Nu enkel wat verdwaalde touristen in het weekeinde. Hotel/restaurant draait duidelijk op de zakelijke dagen van ma-vr.

peter parel peter parel 31 maart 2010

Prima bediening maar keuken van laag nivo.

Twee avonden gegeten.
Avond 1 het dinermenu (37.50)voor 3 personen.
Kabeljouw was week en had geen smaak, Baars was matig. Vlees was redelijk. Voorgerecht (garnalen) was goed, Thaise soep was pittig maar verder weinig smaak, carpaccio had te veel saus.

Na deze matige ervaring tweede avond gehouden bij maaltijd salades. Caesarsalade met kip had te veel saus en grote weke stukken kip zonder enige smaak. Andere salade was ook vol met saus en dus te vet.

Hotel is goed en ontbijt is prima, maar voor diner gaan we voortaan buiten de deur.

JaneManon JaneManon 10 maart 2009

Al vaker heb ik hier gegeten, maar de nieuwe kaart was net ingegaan, verrassend!
Ontzettend goed gegeten. De bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam.
We hebben beneden in de bar gegeten, dit was sfeervol, romantisch en niet te druk.

Proever29139 Proever29139 3 april 2008

Het eten was weer eens top al laat de kaart wat oudbollig zijn met zeer matige dessert zeker niet zelfgemaakt bij het smaakeloze af.
Daar in tegen was de ossebougo super met een heerlijke volle smaak de kouseband mag weg die is van de Surinamer en niet Italiaans.
Verder veel leidingevend bediendend personeel, waren de kelners in staking?
Verder fijn hotel.

Geef zelf je mening over Royal Parc (Hilton Hotel)

Maandagvan 18:00 tot 22:00
Dinsdagvan 18:00 tot 22:00