emmajo 29 april 2012 | |
Gisteravond was een tegenvaller! slechte bediening van 1 serveerster, ze zette zo de borden op tafel zonder te vragen wie wat had besteld, vlees was vet en niet echt warm, koffie verkeerd was goed verkeerd, leek wel slootwater! jammer van zo'n goede zaak |
vanbrakel 12 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten en prima bediening!
dopje1 2 maart 2012 | |
Deze Top-Argentijn op een geweldige locatie in Amsterdam mag je niet missen!
SkSk 23 februari 2012 | |
Hoofdgerecht genomen en ook meerdere kleine hapjes. Prima gegeten tegen een goede prijs. Ook is de eigenaar een vriendelijke man. |
MartinK 5 februari 2012 | |
Gisteren voor het eerst met wat collega's bij La Brasa gegeten. Veel lovende verhalen over gehoord en ze maken het waar! Beste steakhouse waar ik ooit heb gegeten! Had zelf de Rib-eye van 400 gram medium rare....HEERLIJK!
I. Janssen 31 januari 2012 | |
Vreselijk slecht gegeten! Medium entrecote besteld. Ik kreeg hem rauw, vlees ging terug naar de keuken, kreeg hem weer rauw terug. Vlees nogmaals terug, waarna tot mijn grote verbijstering een volkomen mishandeld stuk vlees terugkwam. De kok had de entrecote overdwars doormidden gesneden om hem medium te krijgen!!! Twee flapjes doorbakken vlees met verbrand gegrillde bovenkant bleef over. Als bijgerecht broccoli met champignonsaus uit een pakje, lauw/koud. De 'speciale aardappeltjes' te zout om te eten. Salade verdronken in dressing. De chimichurri saus voor bij het vlees kwam toen we bijna klaar waren met eten. Vergeten. Toen wij ons beklag deden bij de serveerster dat je een stuk vlees toch niet zo kunt serveren (hebben niet eens iets gezegd over hoe slecht de rest was), was de reactie dat we dan bij de kok moesten zijn. Zij zette het alleen maar voor. Geen excuus, niets. Ik verwacht geen sterrenkwaliteit in een grillrestaurant, maar het viel me zwaar hiervoor te moeten betalen. Nooit meer! |
emmajo 4 december 2011 | |
Gisteren bij la brasa gegeten, was wederom erg lekker, vriendelijke bediending. Alleen de carpacio vond ik persoonlijk niet veel smaak aan zitten en vond hem iets te koud.
tandje 6 oktober 2011 | |
Het vlees is fantastisch maar de rest is echt gewoon helemaal niet bijzonder: friet dingen erom heen, het is gewoon echt van een heel laag niveau. Voor het vlees kom ik terug maar ik zou het mooi vinden als de rest van het bord dan ook op niveau is. |
everhaar 14 september 2011 | |
Waar de hoge waardering voor la Brasa vandaan komt is me een raadsel. Dit is een middle off the road Argentijn die hooguit een 6je waard is. Het vlees was een verongelukt stuk ribeye, waarvan de smaak overigens heel redelijk was. Maar de hele ambiance, de slechte bediening, die je drie keer iets moet vragen, de fantasieloze bijgerechten en niet te vergeten de niet-te-drinken huiswijn (inkoop 2,50?) doen dit ruimschoots te niet.
Proever37904 27 augustus 2011 | |
Op basis van de beoordelingen zijn we hier onlangs gaan eten. El Gringo ribeye was prima, aardappeltjes, groenten en sla lekker, home made style, bediening vriendelijk, maar in combinatie met het afgeleefde interieur en de prijs, vooral veel te dure wijn (meer dan 20 EUR voor een fles heel gewone Chileense rosé) kom ik voor het totaalbeeld niet verder dan redelijk. |
Geef zelf je mening over La Brasa