KeukenFrans
Openingstijden17.00-22.00 za en zo lunch

Stuiterball Stuiterball 29 april 2012

Wij zijn hier afgelopen maart met 2 personen wezen eten i.v.m. de restaurantweek.
Zo konden we voor een leuk prijsje toch eens gaan eten in het restaurant bij ons in het dorp. Helaas was dit een grote afknapper..

Doordat er een bruiloft werd gehouden in de grote eetzaal werden we naar de serre begeleid.
Doordat wij als eerste waren, voelden we ons erg achteraf zitten. Dit werd gelukkig wat minder toen er nog een (wat ouder) stel binnen werd gebracht. De kelner kwam over alsof hij de hele avond al flink gedronken had, en vertelde soms jolig wat er op je bord lag, als hij het al vertelde..
Bij enkele gerechten moesten we bij onze buren horen wat er geserveerd werd.

Wij hadden een 4 gangen menu besteld, met voor mijn partner nog een extra tussengerecht, waar we later toch vanaf zagen i.v.m. de wachttijd.
Het voorgerecht viel mee, maar de wachttijd tot het eerste tussengerecht was ruim een uur.
Vervolgens kwam, na ongeveer weer een uur het hoofdgerecht.
Toen onze buren er iets van zeiden werden zij netjes gecompenseerd met een extra glas wijn van het huis. Ook mijn partner ontving een wijn van het huis. Ik als BOB zat aan de frisdrank, maar kreeg niets aangeboden.

Al met al hebben we ruim 4 uur aan tafel gezeten, voor het dessert kwam.
Het eten smaakte voortreffelijk, maar of dit kwam door de enorme honger of de kwaliteiten van de chef valt over te twisten.

Bij het afrekenen werden we niet echt netjes behandeld, waarschijnlijk door de drukte van de bruiloft.
Het extra tussengerecht waar we van afzagen stond wel op de bon.

Kortom, het eten was goed, maar de bediening is rampzalig en de druk in de keuken blijkbaar te hoog. Ik snap niet dat dit restaurant tijdens de restaurantweek als beste is bevonden.

rien1 rien1 9 april 2012

De kwaliteit van het eten is uitstekend maar de klantvriendelijkheid laat zeer te wensen over. De keuken en bediening kunnen het blijkbaar niet aan wanneer er per tafel verschillende menu's worden besteld. Menu's dus alleen per tafel. Grote eter of kleine eter, je zoekt het maar uit.Ook het uitbreiden van een menu met een extra gang is niet mogelijk. Wat een verschrikkelijke mentaliteit. Degene die er onder het bedienend personeel uistpringen in de positieve zin zijn de leerlingen/stagaires.

Smik Smik 9 maart 2012

Mooie entourage.

I.v.m restaurantweek daar gegeten, in principe een drie-gangen verrassingsmenu met de mogelijkheid deze uit te breiden naar vier-gangen en wel of niet een wijnarrangement.

De bediening deed echt hun best maar waren waarschijnlijk nog in opleiding, kan beter.

Het eten was prima en goed in verhouding.

Mark-Wendy Mark-Wendy 8 maart 2012

In het kader van de restaurantweek, dus misschien niet tekenend. Vrij simpele gerechten die wel goed van smaak waren. (Te) grote porties. Grote afknapper was de aanwezigheid van (veel) spieren in het stuk black angus vlees. Mooi locatie en inrichting. Bediening let goed op, maar mag in spraak wat professioneler. Al met al een leuk en gezellig eten gehad. zou hier wel nog een keer terug komen en ben dan benieuwd of de "missers" van deze avond rechtgezet worden.

Robert2608 Robert2608 13 oktober 2011

Heb deze recensies gelezen en ben er wel van geschrokken.
Ik heb er nl 1,5 jaar heerlijk gegeten.Alleen afgelopen maart hadden wij iets te vieren en hadden ook hotelkamers geboekt.
Dit werd 5 dagen van te voren geannuleerd omdat de raamdecoratie vervangen moest worden. Er werd verder niets ter compensatie aangeboden. Thats it en hier konden we het meedoen. Iets anders reserveren was heel moeilijk omdat het in die week ,,restaurant week,, was. Dus u begrijpt wel wij gaan hier nooit meer terug.

Geef zelf je mening over Blessing Cuisine Savoureuse