Toffegastheer 1 mei 2012 | |
Fantastisch! Deze jongens kunnen koken! Cuisson perfect, smaakcombinatie goed! Mooie wijn bij ieder gerecht... Ik deel de mening van de vorige Iens-recensent, het beste restaurant van Vlaardingen! Chapeau! |
Hibben 18 maart 2012 | |
Lekker eten tegen goede prijs! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en nette bediening.
genieter233 7 februari 2012 | |
Westkaai is zonder meer het beste restaurant van Vlaardingen. We hebben hier sinds het opnieuw geopend is zo'n 5 keer gegeten en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld. Surprisemenu's zijn altijd vindingrijk, smakelijk en zeer scherp geprijst en dat alles in een warme ambiance. Het gebruik van granen als bijvoorbeeld couscous die je thuis normaal niet vaak eet i.c.m met veel groenten en een vers en goed bereid stukje vis of vlees. We gaan niet vaak meer naar Rotterdam als we ergens met vrienden verschrikkelijk lekker willen eten... Laat je niet tegenhouden door de wat chique ambiance......Het is namelijk absoluut niet duur. |
imuman2 1 december 2011 | |
Tijd niet geweest, maar kwaliteit is erg goed geworden. Overzichtelijk menu, goede wijnen en eten met smaak bereid. Vier gangen verrassingmenu mooie prijs / kwaliteit. Bediening top. Kom zeker terug. Hoewel het een rustige avond was (woensdag) had ik het gevoel dat alles onder controle was. |
else-mieke 30 november 2011 | |
Vanwege verrassende ervaring op 24 nov. '11: Prima restaurant om te genieten van hedendaagse lichte en fantasievolle kookstijl tegen een zeer redelijke prijs. Uitstekende gastvrouw met verstand van koken en van (huis-)wijn geeft een welkom gevoel! Klassiek wit interieur heeft rustgevende uitstraling. Locatie aan kade in centrum is handig voor bezoek aan stadstheater. Aanrader! |
gerhard1973 16 oktober 2011 | |
Door vrienden uitgenodigd bij Westkaai. Was de 2de keer. Hier wordt absoluut vooruitgang geboekt. Eten is verfijnder, bediening is sneller en meer professioneel en de sfeer is relaxt. Prijzen zijn heel scherp, 42 euro voor een 5-gangen diner in deze klasse is absoluut niet duur. Leuke betaalbare wijnen! Aanrader! |
Kabri 16 oktober 2011 | |
Wederom bij de Westkaai gegeten met onze vrienden. Er is een nieuwe kaart en wij waren zeer tevreden over de vier gangen menu! De smaken waren goed, hoeveelheid prima, wij waren al fan van deze koks maar zij hebben zich weer overtroffen! Bediening zeer hartelijk en kennis van eten en wijn. De wijnen waren met zorg gekozen en smaakten goed bij de gerechten. Een fijne avond gehad bij de Westkaai! |
benjamin21 12 oktober 2011 | |
Onlangs met een groepje vrienden bij Westkaai geweest : wat hebben wij een ontzettend lekker 3-gangen menu gegeten zeg! en wat een leuke en bedreven bediening! Deze mensen zien ons snel terug! |
VdKlein10 5 oktober 2011 | |
Goede prijs/kwaliteit verhouding en enthousiast personeel! Je ziet en proeft dat er met veel plezier en liefde in deze zaak gewerkt wordt. Wij komen zeker terug! |
NelCapelle1948 29 september 2011 | |
Wij worden persoonlijk heel blij van restaurant Westkaai. Mijn man en ik gaan regelmatig buiten de deur eten en kwamen via vrienden bij dit restaurantje terecht. De prijs/ kwaliteitverhouding is hier gewoon heel erg goed. We hebben ervoor gekozen ons in 4-gangen (36 euro) door de keuken te laten verassen en dit bleek een goede keuze. Amuse was een prima soepje van pompoen. Hierna de eerste gang die bestond uit gebakken coquilles (een leuk en origineel voorgerechtje). Vervolgens aten wij een langzaam gegaard makreeltje met zeekraal en pompoen: (origineel, lekker en licht) . Het hoofdgerecht bestond uit iberico-varken (mals, en als hoofdgerecht complementair aan de lichte visgerechtjes). Dessert bestond uit de keuze voor een kaasplankje of een dessert. Kaasplankje met 4 verschillende kaasjes was prima Dessert voor mijn man bestond uit citroentaart met gezouten karamel (Fris en qua portionering perfect). In totaal 98 euro afgerekend, geen groot bedrag voor het gebodene. De service is jong maar betrokken en zorgt voor een aangename sfeer. Waarom geen uitstekend als beoordeling? Er zit nog veel meer rek in deze zaak en wij komen zeker terug om dat te testen! |
Geef zelf je mening over Westkaai