| Keuken | Brasserie, Brasserie & Europees | |
| Huiswijn per fles | €15.00 | |
| Huiswijn per glas | €3.50 | |
| Openingstijden |
| |
Met mooi weer zit je ‘heerlijk buiten aan het Spaarne’ en ook op winterse dagen is het binnen ‘knus en gezellig, maar wel wat donker’. Bij dit grand café ‘bevalt alles goed: lunch, borrel en diner’ en naar eigen zeggen serveren ze een uitgebreide kaart ‘van saté tot kreeft’. Helaas is ‘de keuze voor vegetariërs wat beperkt en fantasieloos’. Dat moet misschien nog even worden opgepikt door het ‘correcte personeel, want die spelen juist zo goed in op de gasten’. ‘Aan alle verschillende wensen wordt gehoor gegeven.’ ‘Wat een verademing!’
Mariek 14 mei 2012 | |
Heerlijke high-tea gehad. Goed verzorgd arrangeement, met thee en een combinatie van hartige en zoete lekkernijen. Min puntje was dat het personeel meer aandacht had voor de gasten buiten op het terras, dan de mensen binnen. |
Roeland1978 6 april 2012 | |
Gisteravond de stad in gewandeld om ergens een hapje te eten. Een aantal jaren geleden hebben we hier gegeten, maar wisten niet meer of het goed of slecht was. Qua aperitief gestart net een prosecco, waar helaas geen mousse meer in zat. Glas werd zonder morren geruild voor een glas Pinot Grigio en dit was ook keurig op de bon gecorrigeerd. De Pinot Grigio was niet herkenbaar, erg vlak. Voorgerecht (wat geserveerd werd terwijl één van ons tweeën naar het toilet was...) was de tonijn, waar niet heel veel smaak aan zat en de bisque, die naar schaaldieren smaakte, maar daar hield het mee op. Hoofdgerecht vegetarisch was echt heel erg smakelijk en goed, de kalfs entrecote was niet bijzonder, vooral de saus was erg vlak. De Malbec die ik hier bij uitgezocht had was echter erg lekker. Het vloeibare chocolade taartje leek een fabrieksproduct, al was het ijs erbij best smakelijk. De proeverij van dessertwijnen was een echte aanrader. Leuk om te merken dat de bediening opbloeit als je hier om vraagt. Alleen het rondkijken van de bediening terwijl ze aan je tafel staan is toch zonde, want het geeft een gevoel van desinteresse. Het is jammer dat je zelfs in een zaak die voor 60/70% vol zit en echt niet druk is, niet afdoende aandacht van de bediening krijgt en dat bijvoorbeeld een karaf water vergeten wordt. Ik hoef hier niet zo nodig nog eens naartoe en zou anderen adviseren ergens anders heen te gaan. |
WijEtenLekker 27 februari 2012 | |
Afgelopen zaterdag een High Tea genomen, de vrijdag daarvoor gereserveerd, voor 15.30 uur 's middags. We waren niet de enige voor een High Tea, het zat stampvol, maar goed we hadden gereserveerd. Na dat dit ook tot het personeel doordrong, we stonden niet in de kassa maar gewoon in het boek, daarom ook die enige vrije tafel, konden we direct plaatsnemen. Na 15 minuten wachten kwam er een kopje thee, en werden we de rest van de tijd compleet genegeerd. Na het volgend kwartier maar een personeelslid gewenkt, we hebben toch gereserveerd dan hoeven we toch niet zolang te wachten? Het antwoord; het was opeens zo druk, terwijl dit al een week via de weerberichten gemeld was, dat de keuken het niet aankon, begrijpelijk als we niet gereserveerd zouden hebben, maar dat mocht nu geen argument zijn. Uiteindelijk na ruim een half uur te hebben gewacht keren we onze High Tea met ons tweede kopje thee, meer paste er niet in de gebruikte thermoskan, de High Tea, zagen we vervolgens meer als een Low Tea, want na 15 minuten was deze vervlogen, en dan moet ik melden dat we hele rustige eters zijn. Deze High Tea komt niet overeen met wat men op de website voorspiegelt en is absoluut geen 35 euro waard, of men moet hem hebben ingeperkt omdat we gebruik maakten van een Bongo Bon. |
SasjeB 28 januari 2012 | |
voor het avond eten wat minder, maar heerlijk om met het mooie weer te lunchen . Lekkere broodjes en de bediening is altijd attent. |
44694 1 december 2011 | |
Gezellige brasserie-sfeer, goed eten, zeer attent personeel. Aanrader! |