| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
11 recensies
Heerlijke pannenkoeken met ingrediënten uit de buurt. Een aanrader voor de hele familie.
Keuze uit veel ingrediënten. Pannenkoeken lekker knapperig en vers gebakken.
Wat een lekkere pannekoeken! Heerlijk ouderwets genoten van een voortreffelijke pannekoek. Ze waren zo lekker dat we na de eerste met zijn 2en nog eentje hebben gedeeld. Hierdoor moesten we ook een toetje delen want het vulde behoorlijk. Heerlijk dessert ook met zelfgemaakt ijs. Bediening was wel wat chaotisch en rommelig, maar dat mocht de pret niet drukken. We komen zeker nog een keer terug!
Gegeten op: 26 oktober 2012.Heerlijk om met de kinderen te gaan eten, schitterende lokatie en je krijgt er altijd snel je eten, wat met kinderen erg fijn is. Bieding normaal en eten lekker. Heerlijk als afronding van de dag met de kinderen
Gegeten op: 30 september 2012.Wat een ontzettend leuke lokatie. Als je (kleine) kinderen hebt is dit zeker een aanrader. Bij lekker weer kan je aan een van de 3 picnic tafels zitten terwijl de kinderen spelen in de speeltuin. Als je binnenzit worden de pannenkoeken voor je neus gebakken, dat heeft ook wel wat. Het interieur is eenvoudig maar toch goed gedaan. Er is een leuk speelhoekje in de hal. De pannenkoeken zijn ook prima. Ze maken hier hun eigen ijs en advocaat, ze hebben er echt iets van gemaakt. De eigenaar knoopt actief een praatje aan met zijn gasten. We komen hier zeker een keer terug. Wat helemaal super zou zijn is als er naast stroop van suikerbieten ook appel stroop (van echte Zeeuwse appelen) zou serveren. De pannenkoeken zijn trouwens van volkoren meel, lekker gezond, en van de eigen molen.
Gegeten op: 31 juli 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
De pannekoeken waren heerlijk. Smaakvol meel in een ambiance van nostalgie (molen, eten in de tuin, pannekoeken gebakken voor het oog van de gasten). Personeel was uitzonderlijk vriendelijk (pluim).
En binnen al die molentjes die draaien, maken het af.
De pannenkoeken waren erg hartig (het was meer een tortilla), de appel proefde je niet omdat het in zeer kleine stukjes in de pannenkoek verwerkt zat, evenals de krenten (geen kaneel). Service was goed, bereiding vlot. Nee, sorry, doe mij maar de pannenkoeken aan de Amsterdamse bosbaan.
Na een fikse fietstour hadden we zin in een pannekoek. Leuk om bij zo'n molen een authentieke pannekoek te verorberen. Nou nee dus, het leek alsof er zand in de pannenkoek zat, het was aangebrand en de stukken appel waren zuur en hard. Daarnaast was de bediening wel vriendelijk maar niet bepaald doortastend. Jammer!
Lekkere pannekoek (lekkere dikke stukken spek!), leuke bediening. Terras bij speeltuin verdient wat aandacht, maar dat is ook het enige minpuntje.
Jeugdsentiment! Toen ik klein was (in de jaren tachtig) kwamen wij hier al. Heb er geweldige herinneringen aan; grote, bijzondere pannenboeken die je bereid kunt zien worden. En nog steeds is het er even prettig als in de vroege jaren tachtig.
Super pannenkoeken!! Ik kan me niet herinneren dat ik ergens betere pannenkoeken heb gegeten en de prijs is ook goed. Je kan twee pannenkoeken bestellen voor de prijs van een normaal hoofdgerecht in een gemiddeld restaurant.