Het blijft gewoon een supermooie locatie daar aan de jachthaven van Stellendam, we werden ontvangen door zeer aardig en behulpzaam personeel die ons trouwens ook goed advies gaf over welke wijn bij elk gerecht paste. We hebben heerlijk gegeten en elk gerecht was met zorg bereid en de chef kwam persoonlijk nog toelichten dat bijvoorbeeld de wilde eend ook echt uit de Goereese polders kwam!
Heerlijk gegeten vorig weekend! Gerechten en wijnen uitstekend bij elkaar passend. Zeer attente bediening (dat kom je tegenwoordig ook niet meer vaak tegen) en een goed sfeertje. Prijs/kwaliteit verhouding prima in orde. Ga er zeker nog een keer heen!
Dit was nu de tweede keer dat we in een lege zaal zaten te eten, waarschijnlijk omdat het buiten het watersportseizoen was (16/03).
De maaltijden waren maar heel gewoontjes en daardoor is de prijs-kwaliteit verhouding slecht. De bediening deed haar best, maar daar bleef het ook bij.
We zijn bij Berrisz mosselen gaan eten.
Alles was dik in orde, de mosselen goed bereid, geserveerd met lekkere frieten en sausjes.
De bediening was prima, leuk restaurant met mooi uitzicht.
Enige aanmerking: de muziek zou wat stemmiger kunnen, maar smaken verschillen.
Mooie locatie met fraai uitzicht, maar verder een doorsnee interieur, doorsnee menukaart, doorsnee bediening, doorsnee gerechten, doorsnee smaken ... eigenlijk doorsnee alles. Dus wel OK, maar met gemiste kansen voor iets veel beters.
Geef zelf je mening over Restaurant aan de haven Berrisz