marcel_o 15 mei 2012 | |
Kagetsu ziet er tegenwoordig echt gezellig uit. De zaak was op maandag maar voor 5 tafeltjes gevuld, maar omdat je boven en beneden kunt zitten was dat niet erg. Het eten was lekker, zoals we gewend zijn van Kagetsu, maar de bediening was echt niet best. Ze vergat het hoofdgerecht, vervolgens tot 2x toe de drankjes en tenslotte ook de rekening. Ik vroeg nog of alles wel oke was, omdat ze zo liep te zuchten en te steunen. Haar antwoord: "So many orders… I am confused". Voor 75,- mag je betere bediening verwachten. |
anemone 29 december 2011 | |
Vanavond spontaan naar binnen gelopen bij Kagetsu en kon meteen aan tafel. Ik was er jaren geleden eens geweest en toen vond ik het een beetje schamel ingericht, maar dat is nu helemaal veranderd. Het mini-restaurantje is ingrijpend verbouwd (de aardige man in de bediening verelde dat de fundering geheel vernieuwd is) en is erg gezellig geworden. Veel hout, een klein barretje, en achterin nog een intiem gedeelte waar je kunt kiezen of je boven of beneden wilt zitten. De kaart vond ik er wat slordig en onoverzichtelijk uitzien, maar toen ik vroeg om een assortiment maki sushi (rolletjes rijst met zeewier) bleek dat gewoon te kunne ook al stond het niet op de kaart. Ik kreeg een royaal bord met daarop circa 14 stuks sushi (het precieze aantal weet ik niet meer) van vrij goede kwaliteit. er waren sushi met tonijn, met zalm, met omelet, met avocado, eentje met gebakken aal en nog eentje met een soort witvis. Ik vond de prijs kwaliteit erg goed. De sushi zijn niet zo geweldig als in het Okura, waar ik graag kom, maar dat kan ook niet voor dit geld. Een prima plek voor een niet al te langdurig diner, met vriendelijk personeel, rustige muziek en prettige verlichting. Ik ga terug komen! |
MarijkevanE 4 september 2011 | |
Heerlijk gegeten bij Kagetsu: sushi, misosoep en salade. Zeer vriendelijke bediening en goede service. Prijs was ook dik in orde. Aanrader. |
foodhunter 30 mei 2011 | |
pass by and saw this restaurant..
Proever45223 16 juli 2008 | |
Altijd erg tevreden over dit restaurant. De kwaliteit van het eten is erg hoog en daarom maakt het decor helemaal niet meer uit. De service is vriendelijk. En als je geen originele keuze kan maken mbt het eten, dan bestaat er de mogelijkheid om de kok wat samen te laten stellen voor maar 30 euro voor twee personen. Wat erg voordelig is in verhouding met de overige prijzen. Eventuele wensen kunnen uiteraard worden doorgegeven. En per 1 juli mag in de Nederlandse horeca niet meer worden gerookt. Voor dit restaurant is dat een groot voordeel, omdat het zo klein is. |
Proever78056 13 juli 2008 | |
Wat een leuk klein eethuisje! Heel simpel en daarom heel fijn. De sushi is verrukkelijk, echt een aanrader! |
Proever67704 4 januari 2008 | |
Wat een gek tentje is dit - je kunt er alleen maar cash betalen, credit cards nooit van gehoord, het is er klein, bedompt, er wordt nog zwaar gerookt ook, maar, het eten is er uitstekend en relatief duur (ik zei al een gek tentje). Dit laatste is te begrijpen, want de Japanse keuken doet, zoals bekend, geen enkele concessie aan kwaliteit en m.n. versheid van ingredienten etc. De bediening is van het type coole skateboarder die toevallig een Japans vriendinnetje heeft opgeduikeld en daardoor vloeiend Japans lijkt te spreken, waardoor hij heel goed over de sake kan adviseren, waardoor het dan toch een dolle avond wordt als je het vijfde kleine flesje sake achter je kiezen hebt. Ik eet vaak bij het restaurant van het Okura en kwalitatief doet het eten hier niet significant onder. Kwa entourage etc. uiteraard wel, maar veel wordt goed gemaakt door de spontaniteit van het bedienend personeel. Een eiland van vriendelijkheid in het met pretenties overladen bolwerk van de binnensteedse horeca. Ik kom er dan ook graag terug en raadt een ieder aan om eens een keer een kijkje te nemen (denk aan je hoofd !). |
Proever67467 30 november 2007 | |
Kagetsu is een simpel Japans eethuisje met een overzichtelijke kaart. Ik kom hier ongeveer een keer per maand en ken de kaart inmiddels goed. Ik vind alles lekker hier, maar mijn aanraders zijn de yaki soba udon seafood (dikke noodles met groenten en vis) en de gefrituurde aubergine met miso. Een nadeel is dat het vaak druk is, dus reserveren is gewenst. Een minpuntje dan: de tafeltjes zijn wat aan de kleine kant. |
Proever40681 30 juni 2007 | |
heel prettig dat de bediening (of eigenaar?) begrip heeft voor gasten die niet alle gebruiken en termen van japans eten kennen. door de sympathieke adviezen zijn we een heel stuk verder gekomen dan sushi (die er overigens ook heel lekker is) en hebben zo, behalve goed en gezong gegeten, ook een beetje een culturele ervaring beleefd. een verrassing! eveneens verrassend is het laminaat op de wanden en de piepkleine campingtafeltjes- voor interieur een vette onvoldoende, maar dat is niet zo belangrijk. ik ga zeker terug! |
Proever52399 7 juni 2007 | |
Heerlijk gegeten, de sushi geeft echt heerlijke smaaksensaties in de mond en de biefstuk was malser dan mals! Zeker mijn favoriete sushi-zaak. Wel wat duur, maar zeker de moeite waard! |
Geef zelf je mening over Kagetsu