8.0
7.3
7.0

KeukenJapans

anemone anemone 29 december 2011

Vanavond spontaan naar binnen gelopen bij Kagetsu en kon meteen aan tafel. Ik was er jaren geleden eens geweest en toen vond ik het een beetje schamel ingericht, maar dat is nu helemaal veranderd. Het mini-restaurantje is ingrijpend verbouwd (de aardige man in de bediening verelde dat de fundering geheel vernieuwd is) en is erg gezellig geworden. Veel hout, een klein barretje, en achterin nog een intiem gedeelte waar je kunt kiezen of je boven of beneden wilt zitten. De kaart vond ik er wat slordig en onoverzichtelijk uitzien, maar toen ik vroeg om een assortiment maki sushi (rolletjes rijst met zeewier) bleek dat gewoon te kunne ook al stond het niet op de kaart. Ik kreeg een royaal bord met daarop circa 14 stuks sushi (het precieze aantal weet ik niet meer) van vrij goede kwaliteit. er waren sushi met tonijn, met zalm, met omelet, met avocado, eentje met gebakken aal en nog eentje met een soort witvis. Ik vond de prijs kwaliteit erg goed. De sushi zijn niet zo geweldig als in het Okura, waar ik graag kom, maar dat kan ook niet voor dit geld. Een prima plek voor een niet al te langdurig diner, met vriendelijk personeel, rustige muziek en prettige verlichting. Ik ga terug komen!

MarijkevanE MarijkevanE 4 september 2011

Heerlijk gegeten bij Kagetsu: sushi, misosoep en salade. Zeer vriendelijke bediening en goede service. Prijs was ook dik in orde. Aanrader.

foodhunter foodhunter 30 mei 2011

pass by and saw this restaurant..
it is beautiful there,the sushi and sashimi are very fresh, the beef there is my favorite dish..
the environment in kagetsu also feel relax and privacy.
nice to know there.

Proever45223 Proever45223 16 juli 2008

Altijd erg tevreden over dit restaurant. De kwaliteit van het eten is erg hoog en daarom maakt het decor helemaal niet meer uit. De service is vriendelijk. En als je geen originele keuze kan maken mbt het eten, dan bestaat er de mogelijkheid om de kok wat samen te laten stellen voor maar 30 euro voor twee personen. Wat erg voordelig is in verhouding met de overige prijzen. Eventuele wensen kunnen uiteraard worden doorgegeven. En per 1 juli mag in de Nederlandse horeca niet meer worden gerookt. Voor dit restaurant is dat een groot voordeel, omdat het zo klein is.

Proever78056 Proever78056 13 juli 2008

Wat een leuk klein eethuisje! Heel simpel en daarom heel fijn. De sushi is verrukkelijk, echt een aanrader!

Geef zelf je mening over Kagetsu

Maandagvan 12:00 tot 22:30
Dinsdagvan 12:00 tot 22:30
Woensdagvan 12:00 tot 22:30
Zondagvan 12:00 tot 22:30

Meld dit restaurant als gesloten