Soles 2 april 2012 | |
Ik heb hier zeer lekker gegeten. De bediening is super vriendelijk en hoewel het qua ruimte een beetje krap is vond ik het een mooi restaurant. |
Fabrick 1 april 2012 | |
Gisteren weer eens geweest naar Ko Chang. Ik was dit keer zo onder de indruk, dat ik heb besloten om na deze keer mij wel in te schrijven op iens.nl en mijn mening te geven: goeie service, heerlijk gastvrij, lekker kleine knusse tent.
Callum 16 maart 2012 | |
Aangename avond gehad. Ben nooit in Thailand geweest, dus weet niet of dit 'authentiek' Thais is. Maar ik heb gewoon lekker gegeten en de bediening was prettig. Ook de prijzen zijn prettig. Het restaurantje is wat klein, maar dat 'probleem' hebben bijna alle winkels en eetgelegenheden in de buurt. |
Proever414 6 februari 2012 | |
Heerlijk eten van goede verse ingrediƫnten. Publiek is een leuke mix van toeristen en locals. |
Gongli1 11 januari 2012 | |
De sfeer, presentatie en bediening in dit restaurant zijn prima. We waren er op maandagavond en het was behoorlijk druk, ook met afhalers. Het was er heel gezellig en het eten was op zich ook goed maar de kok heeft nogal een 'sweeth tooth'. Alle gerechten hadden een zoetige nasmaak, zelfs de pittige curry (die totaal niet pittig was) waardoor aan het eind van de maaltijd de verschillende smaken in elkaar zijn overgelopen tot 1: zoet! Dit doet afbreuk aan de gevarieerdheid van de Thaise keuken, jammer. |
tiesje 6 januari 2012 | |
Gelijk bij binnenkomst werden we warm onthaald. Je voelt je direct op je gemak. Eten was helemaal top! Leuk om met z'n tweeen te eten. Porties zijn ruim voldoende dus voorgerecht is in die zin overbodig. |
kristina1 13 december 2011 | |
Ik eet regelmatig bij Ko Chang.
kuykens 26 september 2011 | |
N.a.v. Iens recensies dit restaurant gekozen. Inderdaad gezellig restaurant, bediening verder OK. Wij vonden onze gerechten echter bijna allemaal matig van smaak. De groene curry (veel) te zoet, de beef noodle soup smaakloos, de beef/groente oestersaus te vettig. Misschien iets te veel concessies gedaan aan NL smaak? We hebben in de buurt betere Thais geproefd. Gemiste kans, helaas. Kom op, dat moet beter kunnen! |
hriez 21 september 2011 | |
We love this restaurant. The food is excellent, the sfeer cozy and service so friendly. We just cannot get enough of this exceptional authentic thai food. A must go to! |
Tjalle 27 augustus 2011 | |
Al zes jaar mijn Thais restaurant. Het eten is altijd van goede kwaliteit en lekker vers! De bediening is voortreffelijk. Als je er gaat eten dan voelt het alsof je thuis komt. Chapeau! |
Geef zelf je mening over Thai Restaurant Ko Chang