Regelmatige bezoeker en altijd tevreden, met afstand het beste Italiaanse restaurant van Alphen, geen pizza gooi en smijt werk hier, die kun je ook niet krijgen, daar zijn andere pizza parlours voor in Alphen.
Klein puntje van verbetering is op zijn plaats hier, de blower als handen droger in de toilet groep zou Ik vervangen door textiel en doe de McCain aardappel rosti de deur uit, die doen afbraak aan de mooie klassieke gerechten.
Heerlijk gegeten bij Il Delicato afgelopen weekend. Vooral de Antipasti Delicato zijn een aanrader, een schaal vol heerlijkheden! De enige afknappers waren echter de voorverpakte cantuccini en noga van de groothandel! Pak ze dan uit en leg ze op een schaaltje zou ik zeggen...
Heerlijk gegeten gisteravond! Was erg druk maar snel geholpen. We hadden allemaal iets anders maar ik had de runder ribeye en die was top! Vond het typisch Italiaanse gerechten maar dan hoge kwaliteit! Aanrader
Il Delicato is niet zo'n standaard Italiaans restaurant. Verwacht hier geen pizza's, maar 'echt' Italiaans eten. Echter is de uitvoering net niet goed genoeg. Chips met knoflookdip is redelijk lekker, maar verwacht je niet bij een restaurant wat zich als delicaat presenteert. Bruschetta was smaakvol, maar het brood leek een afbak-broodje... Hoofdgerecht werd geserveerd met patat. Vlees was aardig, maar niet top. Je zou bijna vergeten dat je Italiaans eet...
Prachtige lokatie, met uitzicht op de rijn. Wat een feest om hier te eten, alles is gewoon top op elkaar afgestemd. We moesten vanwege de drukte wel wat langer wachten, maar dat werd beloond met een heerlijk menu en goed geadviseerde wijnen erbij. Als extra namen we een dubbel dessert, want die zijn top. Komen uit Amsterdam - speciaal naar deze Italiaan. Wel in de buidel tasten, maar je krijgt waar voor je geld. Daarom verheug ik me weer op een volgend bezoek!