| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | 17.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
JMdW 29 december 2011 | |
Smaak was prima in orde, maar de hoeveelheid was enorm; we rolde - zonder ruimte voor dessert - bijna naar buiten. Voorgerechten waren hoofdgerechten op zich. Zonde.
Elly F. 9 oktober 2011 | |
Redelijk volle bak op een vrijdagavond eind september.
Alberich 9 augustus 2010 | |
Afgelopen weekend hier wezen eten na tip van een vriendin, helaas bleken onze verwachtingen niet waargemaakt te worden. Het voorgerecht Melanzane alla Sarda was nog goed, al was het jammer dat het bord aan de onderkant ook onder de saus zat en mijn shirt daardoor ook.
charlie&lola 6 februari 2010 | |
al een paar keer hier goed gegeten. Leuk voor de kinderen: donald ducks die ze kunnen lezen, voor als het eten er nog niet is. Ook na het eten een klein snoeperijtje uitzoeken, wordt altijd gewaardeerd door onze kleintjes. gezellige ambiance, niet te luide muziek. Vriendelijke en niet opdringerige bediening. Prima pizza's en ook genoeg keuze van gerechten daarnaast. Niet zomaar een pizzaboer, meer een restaurant, maar niet pretentieus. Kortom, wij eten hier met veel plezier, mede omdat de kinderen het hier prettig vinden. |
ewrsuurmeijer 2 februari 2010 | |
Eten is prima. Was een echt Italiaans specialiteiten restaurant, nu 50% specialiteiten en 50% pizzeria. Bediening vriendelijk en netjes. |
Geef zelf je mening over Sapori Ristorante Italiano