| Keuken | Internationaal |
| Minimum menuprijs | €20.00 |
| Openingstijden | 12.00-21.30, 1 okt-1 apr ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
liesbeth 1 oktober 2007 | |
Helaas is dit restaurant overgenomen door Succes parken en is het echt een "camping-eettent" geworden. Er is niets over van de fantasierijke kaart van voorheen. Ik heb hier een aantal keren met heel veel plezier gegeten, maar van soep uit een pakje en gebakken aardappeltjes die in het vet zwemmen, word ik niet vrolijk. Vaarwel Uniek! |
Proever63224 1 augustus 2007 | |
Op 29-07 hier met z\'n vieren voor het eerst gegeten vanwege de overwegend goede reacties op het internet en de betaalbare prijzen. Vriendelijk bedienend personeel. Helaas was de geserveerde port niet te drinken omdat die vol met residu zat. De bediening wijtte dit aan een andere port dan \"normaal\". De voorgerechten en de wijnen waren prima. De hoofdgerechten (behalve de friet voor de jongste) absoluut niet. De geserveerde Rib-eye (17 euro) was nog bijna rauw en voorzien van veel zenen en vet. Deze teruggestuurd. Tevens was de 2 maal bestelde en geserveerde groentelasagna niet vers, aangebakken en lauwwarm. (Zelfde euvel hoorde ik ook bij een andere tafel) Typisch voorgebakken en opgewarmd in de magnetron. Jammer, zeker omdat de echte chef-kok er volgens mij niet was en zijn werk werd gedaan door een aantal pubers in de keuken. Andere reacties spreken van een uitstekende keuken, dus daar zal het wellicht door komen. Kaart was ook heel anders dan op de website. Toch bijna 90 euro uitgegeven voor slecht eten. Zonde van de avond en het geld. |
Proever59813 20 april 2007 | |
Heel leuk restaurant met een goede kwaliteit en vriendelijke attente bediening. De chef is creatief en je merkt dat hij gedreven met zijn bedrijf bezig is gezien zijn gesprekjes met zijn gasten. Je wordt hier verwend met allerlei lekkere dingen al voordat je de menukaart krijgt.
Proever42611 27 februari 2007 | |
Zo dat was weer een avondje uniek. Echt super diner gekregen lekkere wijnen, alleen....wij missen wel een bepaalde beleving in dit bedrijf, het lijkt wel of alles teveel is. Er was een paar dagen voordat wij kwamen een nieuwe kleur op de muren aangebracht, dat was te ruiken maar de heerlijke gerechten maakten dàt ruimschoots goed. Jammer vonden wij hoe moeilijk het is om contact met de mensen uit de bediening te krijgen, zijn ze al met hun gedachten bij hun avondje uit?? wij weten het niet en als het niet zo druk is; mischien een leuk idee om je gasten even met de jas te helpen. of past dit niet meer in de huidige gastvrijheids industrie??? Nogmaals het was best ok maar het kan zoveel beter met het zelfde gemak, dan zijn jullie wel UNIEK. |
Proever42611 27 februari 2007 | |
Tja ....uniek, nou dat was het zeker...eten echt heeerlijk, leuke presentatie, grappige dingetjes als diverse borden en leuke presentatie van de gerechten. Maar ja waarom kan de bediening niets vertellen over gerechten, geen interesse?? geen vakkennis?? Een paar simpele vragen over de geschonken huiswijn wist ons serveerstertje niet te beantwoorden; jammer hoor. Als je restaurantje wilt spelen moet je toch wel van een paar zaken op de hoogte zijn, lijkt ons. We komen wel terug hoor maar dat is zeer zeker niet te danken aan de bediening. Kom op mensen zorg voor goed personeel.
Geef zelf je mening over Uniek eten drinken slapen