We aten hier met drie personen op vrijdagavond 5 augustus. Als eerste lieten we ons een heerlijke Italiaanse prosecco Vignal Blanc brengen, die goed in de smaak viel. Erbij een mandje warm brood, stukjes kruidenkaas en worst. Een goed begin van de avond. De kaart biedt de mogelijkheid om een driegangenmenu te bestellen, waarvoor we dan ook kozen. We namen de toast gerookte zalm met makreelmousse en groene kruiden en die was werkelijk verrukkelijk. Een mooie portie, mooi opgemaakt, fijn van smaak. Als hoofdgerecht gingen we voor de gebakken victoriabaars met een knoflookroomsaus en verse tuinkruiden. Ook een juweeltje. De vis zwom rijkelijk in de knoflookolie, was goed van structuur en stevig in de mond. Ook weer een overzichtelijke portie, opgemaakt met verse groente en met erbij een bordje met patat, gebakken aardappelen en een salade. Ten slotte namen we de chocolademousse, huisgemaakt en de bitterkoekjesbavarois met amandelsaus. Evenmin allemaal niet te versmaden. Voor de kleine man in ons gezelschap was er een ruime keuze uit originele kinderhapjes. En in een fatsoenlijke portie. De jongen at zijn vingers erbij op. We betaalden voor het geheel, inclusief een heerlijke, er goed bij passende Australische chardonnay nog geen 100 euro.
We werden bij binnenkomst vriendelijk welkom geheten door de Danny Vermeulen. Hij gaf ons de tijd om degeheel verbouwde zaak in ons op te nemen, en met name de mooie zwartwit foto's aan de muur te bewonderen. Op een niet opdringerige, rustige manier werden we vervolgens gedurende de drie gangen van alles voorzien. Belangstellend, niet nadrukkelijk, vriendelijk en vlot. Gedurende de avond zagen we ook twee dames aan onze tafel verschijnen, die elkaar afwisselden nu het drukker in de zaak werd. De drukte ging niet ten koste van de service en bediening.
De zaak is in 2008/2009 gedeeltelijk in vlammen opgegaan. Het is nu weer open, en mooier dan ooit. Mooie, warme uitstraling, ruime opzet, veel privacy tussen de tafels. Een grote bar in oudrose tint. Zeer sfeervolle ambiance. Witte linnen tafeldekking. Mooi servies. Rustige, nauwelijks hoorbare achtergrondmuziek. alle ingredienten waren aanwezig om lekker lang te tafelen.
Er komen hotelkamers bij. Eindelijk nu ook een aardig terras met bediening aan de voorzijde, wel aan een relatief drukke kruising. En nog steeds, iets uit het oude centrum van Wijk bij Duurstede, waar alle andere horeca zich bevindt. Wel een groot zalencentrum erbij, goed gescheiden van het restaurant, met een eigen ingang.