Reserveer nu
LE:EN over zichzelf

Bij LE:EN is de inrichting eigentijds en geïnspireerd op Azië met de enorm grote grafiti-draak op de muur en Chinese kranten op de wand in het toilet. Bij LE:EN drink je Aziatische biertjes, wijn of saké of één van de homemade Asian cocktails. Het eten is een mix van kleine gerechtjes uit allerlei verschillende Aziatische landen, maar je kunt ook de Asian fondue proberen.

1 2 3 4 ... 19 ouder »

vanzelf vanzelf 12 mei 2012

Leuk dat dit restaurant op deze plek terecht is gekomen, lekker ruim en hip! En daarnaast gewoon lekker Oosters eten, met name de Thaise hapjes vond ik erg smakelijk.

marina1910 marina1910 8 mei 2012

Hip, relaxed en mooi restaurant met bijzondere dishes. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Zelf fan van de scheermesjes! Bediening is zeer vriendelijk maar niet altijd de snelste. Ook goede plek om met groepen te komen en het is er gratis parkeren!

burris burris 1 mei 2012

prachtige locatie, leuk concept (veel verschillende klein gerechten) en vooral prima eten! de bediening was alleen wat minder: deed wel goed haar best maar was duidelijk een beetje te druk voor haar. met wat extra tijd dus een prima aanwinst voor utrecht!

DVB1980 DVB1980 15 april 2012

Enige tijd geleden hier gegeten. Mooie zaak met vriendelijke en vlotte bediening. Zeker aan te raden voor liefhebbers van de Aziatische/Oosterse keuken.

irma4 irma4 14 april 2012

De nieuwe locatie ziet er super uit. Jammer dat er geen lounche hoek meer is met van die diepe banken maar verder top locatie met goede sfeer! Eten was heerlijk vooral de sesamballetjes en bediening snel en vriendelijk. Pre is ook dat je gratis kunt parkeren wanneer je met iemand bent die buiten Utrecht woont. Le:en is een blijvertje.

Comida87 Comida87 8 april 2012

Bij binnenkomst werden we hartelijk met een brede glimlach ontvangen. Meteen werden we naar een leuke plek geholpen voor twee personen waar we begonnen met een smakelijke broodschaal van papadums, cassave en naanbrood (wel een beetje aparte combinatie). LE:EN heeft een mooie en moderne industrial look. De bediening is correct en vriendelijk. HELAAS.. hebben wij echt niet lekker gegeten. We zijn begonnen met een vegetarische fondue wat eigenlijk neerkwam op een lauwe cup-a-soup met rauwe onbereide groenten. Als accessoires kreeg je een visnetje, een soepkom zonder een mogelijkheid om het brouwsel uit de pan de scheppen en daarnaast nog 3 sauzen. Ik ben zelf 24 jaar vegetariër maar heb nog nooit zo iets belachelijks gezien als dit, volledig inspiratieloos. Dit moet verzonnen zijn door iemand die duidelijk geen affiniteiten heeft met de vegetarische keuken. TWEEDE KANS.. We hadden de gastvrouw gevraagd om alles af te ruimen en we bestelden vervolgens nog een sushi en een zalm teriyaki (voor mijn vriendin). De sushi viel al uit elkaar als je er even naar keek, daarnaast was de rijst die gebruikt was volgens mij gewoon snelkookrijst die dor en taai bereid was. De zalm teriyaki van mijn vriendin was deels gaar en deels rauw. Al met al, de sfeer en bediening is top! Het eten is nop!!

Sjimber Sjimber 3 april 2012

Onwijs leuk avondjes gehad, in deze verrassend gaaf opgeknapte loods ! de sfeer is alsof je in Azie zit, maar dan op zn Nederlands. Mijn complimenten! De super lekkere hapjes met bijzondere ingrediënten combinaties, maken de avond compleet!! vooral de mango-chili ijs is een aanrader! Ook het super vriendelijke personeel weet waar zij het over hebben en verzorgen de hele avond !

LaBelleAuBois LaBelleAuBois 30 maart 2012

Eindelijk hebben we in Utrecht ook zo'n mooi groot industriëel cosmopolitisch restaurant! De nieuwe locatie heeft LE:EN enorm goed gedaan en verdient van mij een 'uitstekend'! Inmiddels twee keer heerlijk gegeten, maar ach en wee de tweede keer waren de doe-het-zelfrolls en de fast cook gerechten "op" (zaterdag 18 uur. Onvergeeflijk!) Daar kwamen we juist voor! Maar toch weer heerlijk gegeten. We hebben alle gerechten van de kaart in die twee bezoeken gegeten. Heerlijk, al was de vindaloo de tweede keer minder dan de eerste keer. Bij elkaar vormt de kaart een ietwat eclectische turbo-rondreis door culinair Azië. Een purist kan hier beter niet komen. Maar verder: gewoon goed eten, prima cocktails en best een goede wijnkaart (helaas geen fatsoenlijke wijnglazen), leuke vlotte en correcte bediening, fijne sfeer, en ook leuk: heel gemengd publiek, van gezinnen tot stellen tot hippe vriendengroepjes. Niet goedkoop overigens. Oh ja, ik neem zelden een toetje maar de chocoladetaart met rode peper is indrukwekkend (laat dat mango-ijs maar weg!). Een aanrader, deze nieuwe LE:EN.

gravela gravela 21 maart 2012

Ooit al bij Leen aan de Westerkade geweest, dat beviel al er goed. Eind vorig jaar voor het eerst bij Leen, waar het nu zit. Er is heel veel veranderd, behalve de kwaliteit, de gastvrijheid en het plezier wat dit restaurant uitstraalt.
Het interieur bevat vele verrassingen en je raakt niet uitgekeken. Het concept is origineel. Het eten is van hoge kwaliteit en biologisch of duurzaam. Ik heb mijn favoriete gerecht nog niet gevonden, nu is eigenlijk alles favoriet.
De bediening is uitstekend, op een soepele en leuke manier.
Allemaal top, ben er dit jaar al een paar keer geweest en kijk uit naar de zomer op het terras.

nishaa nishaa 19 maart 2012

Toen ik voor de eerste keer ging eten bij LE:EN, aangeraden door een goede vriendin van mij, wist ik totaal niet wat ik hiervan moest verwachten ik kende het hele restaurant niet dus laat staat wat voor eten ze zouden serveren. Uiteindelijk ben ik ongelofelijk blij dat ik naar LE:EN ben gegaan wat een top service !! Het was na lange tijd weer dat ik in een top restaurant ben gaan uiteten. De combinatie van verschillende hapjes was echt heel bijzonder, het restaurant zag er heel hip uit en het personeel was super behulpzaam. Sinds ik hier ben geweest raad ik iedereen het restaurant aan en vooral het toetje de Special Moon! Ik ben nog vaak van plan om hier terug te komen!!

1 2 3 4 ... 19 ouder »

Geef zelf je mening over LE:EN