LE:EN over zichzelf

Bij LE:EN is de inrichting eigentijds en geïnspireerd op Azië met de enorm grote grafiti-draak op de muur en Chinese kranten op de wand in het toilet. Bij LE:EN drink je Aziatische biertjes, wijn of saké of één van de homemade Asian cocktails. Het eten is een mix van kleine gerechtjes uit allerlei verschillende Aziatische landen, maar je kunt ook de Asian fondue proberen.

KeukenFusion, Indiaas, Indonesisch, Japans, Koreaans, Thais, Vietnamees & Aziatisch
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Een menukaart vol met ‘lekkere Aziatische tapas’. De chef ‘heeft lef en blijft spannende, onbekende dingen proberen’. ‘In elke tapa vind je dan ook een andere smaaksensatie’, maar ‘verwacht geen haute cuisine’. De pekingeend is ‘een echte hit’ en je mag ook niet weggaan ‘voordat je de chocoladetruffeltaart hebt geproefd’. Eten kun je hier ‘heel ontspannen, half liggend op de lekkere loungebanken’. Zorg wel dat je van tevoren reserveert, want de grote drukte zorgt hier voor ‘enige ergernis’.

oedo oedo 5 februari 2012

Heerlijk gegeten. Veel bijzondere en lekkere gerechtjes. Bediening was erg vriendelijk. De oude brandweerkazerne/garage geeft een grappige sfeer. Aanrader.

Mikelhaagensteijn Mikelhaagensteijn 1 februari 2012

heerlijk gegeten (het had allemaal wel wat sneller gekund) desondanks heb ik genoten van de fantastische buitenlandse smaken! top avond gehad!

S-anne S-anne 22 januari 2012

Ik vind de nieuwe locatie erg mooi! Fijn dat de ruimtes nu in meerdere gedeeltes zijn opgedeeld zodat je niet het idee hebt met heel veel/heel weinig mensen in het restaurant te zitten. De kaart is ook veranderd en er staat nu ook een fondue en een menu op. Dit is ook prettig voor mensen die niet van heel veel verschillende hapjes kiezen houden. Kwaliteit is nog steeds goed en bijzonder. Volop keuze voor vegetariers!

MiekiePiekie MiekiePiekie 5 januari 2012

De kaart biedt ruim voldoende variatie voor iedereen die van Aziatisch eten houdt, met name ook vegetariërs. Overzichtelijk verdeeld in soups, salads, rolls, fast cooking, slow cooking, bites, sticks, etc. We hebben gesmuld van alle smaken. De breads & dips vooraf zijn ook zeer de moeite waard: zéér smakelijk! De Asian fondue hebben we niet geprobeerd.
De locatie is apart, maar gezien de gedwongen verhuizing zeer begrijpelijk. Het interieur is echt super, vooral de grote ruimte is bijna on-Nederlands hip. Deze ruimte bleef echter op onze doordeweekse dag ongebruikt, alle gasten zaten bij elkaar in een kleinere ruimte achterin. Daar was het behoorlijk donker, de menukaarten waren slecht leesbaar en we kunnen ook niet beoordelen of de gerechtjes mooi werden gepresenteerd. Leuk dat de thee in potjes werd geserveerd.
Paar kleine minpuntjes: de serveerster wist niet of de gerechten waar geen vlees of vis bij stond vermeld ook echt vegetarisch waren bereid (stond ook niet op de kaart aangegeven), ze kon geen uitleg geven bij bepaalde theesmaken, je moet betalen voor water (nogal flauw!).

Gdeboer Gdeboer 2 januari 2012

Afgelopen september heb ik gegeten bij LEEN. Het was een geweldige avond, we werden uitstekend geholpen. Ook in de ingeslagen sfeer (industrieel/Berlijn) is een schot in de roos en maakte de avond tot een totaal ervaring.

Geef zelf je mening over LE:EN

MaandagGesloten
Dinsdagvan 12:00 tot 22:00
Zaterdagvan 12:00 tot 22:30
Zondagvan 12:00 tot 22:00

Opmerkingen

LET OP! Wij zijn verhuisd naar Heuveloord 140, 3532 CK Utrecht!