8.0
8.4
8.0
Op basis van 11 recensies met cijfer

La Cucina Italiana doet mee!

Vanaf €20,- uit eten bij de beste restaurants bij jou in de buurt. Het culinaire feest begint op 21 juni en duurt dit keer maar liefst 10 dagen! Heerlijk toch?

Bekijk de deelnemers

Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenItaliaans & Mediterraan
Menuprijs€35.00
Bijzondere kenmerken topper

10 april 2013

We hebben hier 2 maanden geleden voor het eerst gegeten. Vooraf een carpaccio en een gerechtje met witvis waar een heerlijke dressing overheen zat. Mooi gepresenteerd ook. Voor de hoofdgerechten hadden we een duo van lam. We dachten dat het misschien wat weinig zou zijn, maar het was precies goed. Hierdoor konden we zelfs nog een verrukkelijke tiramisu toe nemen. De bediening had ons goed geadviseerd over de wijnen, deze pasten goed bij onze gerechten.Prijs kwaliteit verhouding was prima.

Gegeten op: 15 februari 2013.
Esther1877
Esther1877
Fijnproever

7 februari 2013

De naam doet vermoeden dat je hier authentiek Italiaans kunt eten. Het eten is zeker lekker en de interpretatie is verder prima. Authentiek Italiaans is het niet. In Bologna kun je geen Spaghetti Bolognese bestellen want dit gerecht bestaat niet. In NL en andere landen komt het voor maar het is niet authentiek Italiaans. Het eten is lekker en ged bereid zoals ook de service en de ambiance zijn in absoluut in orde.

Gegeten op: 6 februari 2013.
Ziocalogero
Ziocalogero
Expertproever

4 januari 2013

Met zijn vieren hier voor het vijf gangen verrassingsmenu gegaan. Ook hierbij het wijnarrengement (ze doen hier trouwens niet moeilijk over een tweede keer bijschenken). In een woord: heerlijk. Echte Italiaanse smaken, voor herhaling vatbaar. Zelfs de terrine, waar niemand aan onze tafel van hield, was hier verrukkelijk, het kaasplankje eveneens en de kalfssukade was niet versmaden.

Gegeten op: 14 december 2012.
klvp
klvp
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

14 november 2012

Vriendelijke bediening, goede service en verder ontzettend lekker gegeten (hadden gekozen voor een verrassingsmenu). Topavond gehad!

MS7
MS7
Proever in spe

31 oktober 2012

Het is heerlijk eten in dit restaurant met italiaanse gerechten, maar wel franse koks. De franse touch is dan ook merkbaar. Er is voor elk wat wils. Van heerlijke voorgerechten, mooie primi piatti (vooral die met schaal- en schelpdieren zijn een aanrader), vis- en vleesgerechten tot aan pizza's toe. Na mijn kakelverse oesters een superbe filetto (tournedos) genomen. Perfect de door mij gevraagde cuisson, een heerlijke truffelsaus en parmezaanse kaas maakten het tot een verrukkelijk gerecht. Verder kabeljauw en papillote en tarbot voor de dames, en een geweldige lamscarré voor de ene heer en ribeye voor de ander. Ze waren ook dik tevreden. Een kaasplankje met smaakvolle typische italiaanse kazen completeerden een heerlijke maaltijd. De wijnkaart is verzorgd en kent uitsluitend uitstekende italiaanse wijnen.
De bediening is allerhartelijkst, heel attent en vakbekwaam.
Je kunt zowel boven als beneden zitten. Beneden met zicht op de koks heeft duidelijk mijn voorkeur, al is het boven wat rustiger.

Gegeten op: 30 oktober 2012.
Ton Schroder
Ton Schrode...
Meesterproever

Alle 49 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over La Cucina Italiana

Schrijf hieronder je recensie over La Cucina Italiana. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard