Lekker gegeten afgelopen weekend. Viergangenmenu gekozen met wijnarrangement. Wijnarrangement vind ik toch aan de dure kant (24 euro voor 4 glazen) en de glazen werden niet bijgevuld. Eten was erg goed en de bediening was erg vriendelijk.
Heerlijk gegeten tijden de IENS dinerweek. Het was een 3 gangen menu met vis, maar wij zijn geen visliefhebbers. Geen probleem. De dorade werd vervangen door heerlijke eendenbout. Zowel voor, hoof als nagerecht van hoog niveau en de gekozen wijnen pasten echt goed bij de gerechten. Heerlijke culinaire avond afgesloten met een lekkere limoncello. Jammer dat dit restaurant niet in de buurt van onze woonplaats ligt anders zouden we hier nog vaak teruggaan. Goede bediening met kennis van de wijnen en wat er op je bord ligt.
Menu goed gepresenteerd; ipv vis ook vleesgerecht aangeboden; vriendelijke bediening en heel lekker eten. Ook veel aandacht besteed aan de presentatie van de borden. Het hoofd van de bediening deed goed zijn werk en had veel overzicht. We komen hier zeker nog een keer terug!
Er lag een menu voor ons klaar, wat we konden bekijken; later werd er gevraagd of dit menu ons beviel, of dat we e.e.a. veranderd wilden hebben.
Bijzonder net personeel, zorgzaam, maar niet te opdringerig.
Kwaliteit: zeer goed. Uitstraling op bord: creatief en smakelijk. Menu: hele bijzondere gerechten. De wijnen die werden geschonken smaakten er prima bij.
Conclusie: super restaurant, gezellig en lekker eten....hier komen we zeker terug!