7.8
Toon telefoonnummer 038 421 30 97

ActiviteitenBistro
KeukenFrans & Mediterraan

1 maart 2013

Een heerlijk 3 gangen menu gegeten, voor een zeer vriendelijke prijs van 27,50 p.p. Vooraf de zalmkroketjes, hoofdgerecht de lamskoteletten en als nagerecht ' Het grand dessert' was fantastisch! Wij komen zeker terug.

Gegeten op: 15 februari 2013.
bergh81
bergh81

20 januari 2013

Prima kennismaking met restaurant Pampus. Vriendelijke, beschaafde bediening, niet opdringerig maar wel heel servicegericht. Kleine maar uitstekende kaart met lekkere, goed verzorgde gerechten voor een wel zeer vriendelijke prijs. Wij kozen voor wildpaté en zalmtaartje vooral en allebei een kalfsoestertje als hoofdgerecht. De porties waren enorm, maar omdat het zo lekker was, toch alles opgegeten! Het rode huiswijntje (een lekkere Chileense Shiraz) was ook prima.
Fijne avond gehad die ons voor twee personen in totaal nog geen 80 Euro heeft gekost. Zeker voor herhaling vatbaar!

Gegeten op: 18 januari 2013.

30 december 2012

Goede ontvangst, jassen aannemen, direct onze naam van de reservering weten, vriendelijk. Heel plezierige kaart met veel keuzemogelijkheden. Het was moeilijk kiezen. Opmaak borden heel mooi. Fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Huiswijnen zeer vriendelijk geprijsd. Een restaurant om vele malen naar toe terug te keren! Bediening servicegericht en gastvrij zonder stijfjes en overdreven te zijn.

Gegeten op: 29 december 2012.
Drenthe
Drenthe

28 oktober 2012

Leuk, maar niet geweldig. Eten was prima, vooral het wild op de kaart smaakte goed. Wat fletse bediening, drukke groepen en rottige tafeltjes met gebrek aan beenruimte vielen tegen.

randyeichhorn
randyeichho...
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

1 oktober 2012

De eerste kennismaking met Pampus.We kregen een tafeltje vlakbij de open keuken wat ik niet echt prettig vond,maar smaken verschillen.Het eerste minpunt begon met het bestellen van de drankjes.1 persoon wilde wel water erbij en ja hoor daar verscheen de literfles mineraalwater op tafel.Toen wij daar iets van zeiden verdween de fles trouwens wel weer en stond ook niet op de rekening,maar wanneer krijg je nu eens gewoon een glas kraanwater als je water bij je andere drankje wilt.Het eerste dat opviel aan de menukaart was het volkomen ontbreken van vegetarische hoofdgerechten.
De door ons bestelde voorgerechten waren prima en van ( te) royale omvang.De hoofdgerechten waren fantasieloos en smakeloos en de bijgerechten waren dramatisch slecht.Veel te zoute aardappelblokjes ,een salade die bestond uit 1 soort sla en vooral veel blokjes geitenkaas van een slechte kwaliteit.
Dan de nagerechten crème brulee met lavendel,dit was vooral een grote korst gebrande suiker met erg weinig vulling.
Al met al de eerste en meteen ook de laatste keer gegeten bij Pampus.

Gegeten op: 15 september 2012.
liesrooos
liesrooos
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Pampus

Schrijf hieronder je recensie over Pampus. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.