| Keuken | Hollands & Mediterraan |
| Huiswijn per fles | €18.75 |
| Huiswijn per glas | €3.75 |
| Openingstijden | 17.00-21.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
petra7 1 februari 2012 | |
Echt een avond lang uit eten, met verrassende gerechten en lekkere wijnen. We kozen voor het 4-gangen menu; de gerechten leken misschien wat karig, maar niets was minder waar. Leuke combinaties van ingrediënten en letterlijk en figuurlijk een avondVULLEND program! Na het dessert kon ik geen pap meer zeggen! Voor ons doen hebben we wel heel duur getafeld, maar het was het zeker waard en voor herhaling vatbaar. |
B_Watcher 17 januari 2012 | |
Juweeltje op afgelegen plek -gelukkig maar, anders zou er vast geen tafeltje meer vrij zijn!
HansvS 7 oktober 2011 | |
Gisteren met een grote groep gegeten. Het eten was uitstekend, enkele zeer verrassemde combinaties. De hele avond van ontvangst tot en met vertrek van de gasten was uitstekend verzorgd. Bediening was voortreffelijk, er werd zeer goed ingespeeld op de het feit dat er enkele kinderen bijwaren en dat enkele gasten iets eerder weg moeten. Kortom een zeer geslaagde avond. Het restaurant is absoluut een aanrader. |
rastello 4 april 2011 | |
uitstekend gegeten. M.i. was het de kwaliteit van een Michelin ster restaurant. Komt het nog misschien ? Menu was aangenaam verrassend, lekker, mooi, met subtiel combinaties. Had iets van een lekker franse restaurant. Een compliment voor de kok. Bediening was ook zeer aangenaam, behulpzaam. Locatie is prachtig. Ik zal zeker terug komen. Een aanrader voor mensen van kwaliteit en culinaire cuisine houden. |
Wanda vD 25 maart 2011 | |
HEERLIJK gegeten!!! Ontzettend lekker en prachtig gepresenteerd. Mooi, redelijk klein restaurant. De bediening voelt af en toe wat onwennig, maar dat mag de pret niet drukken. |
Geef zelf je mening over Vlees&Vis