Gister weer eens bij Royal gegeten. Was zoals altijd weer goed eten. Waren met een grote groep binnengekomen en er werd door het personeel netjes de tafels en stoelen bij elkaar gezet voor ons. Van te voren mandjes met brood (die altijd lekker warm zijn) en kruidenboter besteld.
Ik had als hoofdgerecht de kogelbiefstuk (Classico de Rolfo) die lekker was maar wat minder doorbakken had gekund. Had namelijk medium/rare gevraagd. Veder wordt geserveerd met schaaltjes gebakken aardappelen, frietjes en salade. Afgesloten met een Irish coffee....:)
De rest had ook goed gegeten en was goed te spreken over de service. Prijs/kwaliteitsverhouding is ook zeer in orde. Royal is gewoon een goed degelijk eetcafe waar je gewoon waar voor je geld krijgt......
Ik heb er tot nu toe alleen nog maar daghappen gegeten, maar de bediening is vriendelijk en snel en de daghappen (7,50) zijn gevarieerd, lekker en vullend. Dus waar voor je geld.
Vanavond heerlijk en eerlijk gegeten bij Royal. Dit eetcafe/restaurant doet zeker zijn naam eer aan, royale porties. De sfeer is gezellig en gemoedelijk, het eten is van een goede kwaliteit en de bediening vriendelijk.
Je kan duidelijk zien dat dit een eetcafe/restaurant is dat al langer bestaat en begrijpt waar het over gaat.