KeukenItaliaans
Openingstijden10.00-19.00, za 10.00-18.00, zo 11.00-18.00

Deze Italiaanse delicatessenzaak is een espressobar, lunchzaak en traiteur in één. Uit een keur van pasta's, vlees en groenten maak je een eigen selectie. Deze kun je ter plekke nuttigen of meenemen om 's avonds thuis te verwarmen. De gerechten met kalfsvlees en kip zijn een aanrader. Denk bijvoorbeeld aan kip met citroen, waarbij de kip superzacht en sappig is. De gerechten staan bol van de Italiaanse smaken en zijn, ook niet onbelangrijk, met hartstocht bereid. Een bijzondere aangelegenheid? De chef-kok komt graag bij je thuis om daar te koken voor je gasten.

berndtim berndtim 21 april 2012

Dubbel gevoel. Uitstekende pasta's en pizza's. Een aanrader dus, maar de service en het concept zijn waardeloos. De delicatessen in de vitrine kun je 's avonds niet krijgen. Je loopt er langs maar kan het alleen meenemen. Eigenaars vinden het ''te lastig'' om klanten daarmee te plezieren. Kok maakt ladingen vol spaghetti aglio e olio om in vitrine te leggen maar is te beroerd om het op een bord te serveren aan klanten. Italiaanse gastvrijheid is ver te zoeken. Van klantvriendelijkheid hebben eigenaars nog nooit gehoord. Klachten en vragen worden schouderophalend aangehoord. Advies: wat in de vitrine ligt ook gewoon 's avonds geven, beetje meedenken met klanten en cursus klantvriendelijkheid voor eigenaren. Eten is uitstekend, concept deugt niet en service is zeer slecht.

Proever53921 Proever53921 18 maart 2012

In one word bad food. Boiled, tasteless chicken with spaghetti. No hand drying facilities in both toilets. When we made a note of it to the staff we got blank, disinterested looks. Will not go back here.

JB86 JB86 8 februari 2012

Bediening laat te wensen over, zijn onkundig. Tafel niet afgenomen, kruimels van vorige eters nog op tafel. Na 3x de bestelling opnieuw te hebben opgeven, werd alsnog een drankje vergeten (gezelschap van 4 personen). Tevens onsmakelijk dat de bediening alle restjes staat op te eten achter de toonbank, niet handig bij een open keuken. De kok is de enige die zich professioneel gedraagt. Eten maakt het deels goed, lekker gegeten.

Firenze1 Firenze1 4 februari 2012

Vandaag een broodje gehaald en voor de hoofdprijs was het beleg er ver te zoeken. Er staan mensen in de keuken te werken, maar het meisje van de bediening maakte mijn broodje. Misschien moet ze zich concentreren op het uitserveren van de gerechten en niet op het bereiden ervan. Heel erg jammer, want voor het geld is het een zeer punt en geen goede reclame.

hendrik46 hendrik46 5 januari 2012

zeer goeie zaak ze zijn nu ook in de avond geopend met heerlijke houtoven pizzas...net zoals hun andere zaak op de frederik hendriklaan...echt een aanrader.(erg gezellig)we hadden ook van het menu een pasta en vlees besteld wat erg lekker was,wij komen hier zeker weer terug.

Geef zelf je mening over Pastanini