ActiviteitenLunchroom, Croissanterie, Bezorgen, Catering, High tea
KeukenHollands

17 april 2013

Ik vind dit al jarenlang de beste lunchroom van Den Haag en die titel kunnen ze vasthouden. De broodjes zijn echt heel goed en gevarieerd. Als je er vaak komt, begint wel op te vallen dat ze al jaren dezelfde broodjes hebben. De bediening vindt ik vriendelijk, maar niet erg allert. Het duurt soms wel erg lang voor je kan betalen. Zelf naar de kassa gaan werkt eigenlijk altijd het best. Ik ga hier zeker binnenkort weer naartoe.

Gegeten op: 26 januari 2013.
NicoleM1974
NicoleM1974
Expertproever

19 december 2012

Wat een heerlijke broodjes hebben ze hier zeg. Voor als je niet kan kiezen, moet je de combinatie nemen van hun beste broodjes..dan kies je er een aantal en die krijg je dan in het klein..leuk om te delen! Bediening is vriendelijk en alert. Knus zaakje! Tot snel!

Klaassen69
Klaassen69
Topproever

31 oktober 2012

de broodjes van heet jaar zijn heten niet voor niets zo;) Broodjes en beleg zijn van prima kwaliteit en de smaakcombinaties zijn lekker en origineel. Zelden zulke lekkere broodjes gegeten, ga zeker terug als ik weer in Den Haag ben.
En geen koekje bij de thee? Even in het trommeltje kijken en je hebt er genoeg!

Ook de buurt waar dit tentje zit is zeer de moeite waard, weer eens wat anders dan de drukke winkelstraten.

sas_fashion
sas_fashion
Topproever

29 oktober 2012

Heerlijk om te lunchen. de broodjes zijn allemaal lekker en origineel. Ze hebben regelmatig prijzen gewonnen met hun broodjes. Kan er verder niks over kwijt. Gewoon doen!

ikhouvanerglekkerete
ikhouvanerg...
Meesterproever

28 augustus 2012

Ik kom hier regelmatig voor de lunch in het weekend. Gezellig restaurantje met een warm decor. Ze hebben diverse prijzen verdient met hun broodjes. Vriendelijke prijzen, service en kwaliteit. In de zomer kan je ook buiten zitten op het terrasje achter.

Alle 33 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over 't Hof van Eten

Schrijf hieronder je recensie over 't Hof van Eten. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zaterdag10:00 - 17:00