KeukenEetcafé, Frans, Hollands, Brasserie, Wereldkeuken & Lunchroom

Talnmg Talnmg 24 november 2010

Een goede plek om goedkoop topbediening en eten te krijgen. Allereerst zijn hier mensen in opleiding die er alles aan doen om hun beste beentje voor te zetten, daarbij was het eten ook heerlijk en het wijnarrangement van 7.95 een koopje met heerlijke wijnen. Tot slot was het kaasplankje als toetje geweldig, zelden zulke lekkere kazen gegeten. Top

Joeky Joeky 6 oktober 2009

Gerechten zijn goed van smaak, leuke combinaties. Desert kan gedurfder.

Naar mijn mening is de service in ieder geval beter dan een doorsnee Nederlands restaurant. Het betreft hier een opleiding dus mag er best gestuntel zijn. Desalniettemin vinden de werkzaamheden onder supervisie van een docent plaats (zowel in de bediening als in de keuken), dus worden fouten ook snel gecorrigeerd.

De restaurants ademen een echte restaurant sfeer uit. Alleen de stoelen ogen vrij goedkoop, maar voor de rest ziet het er goed uit.

Vandaag voor de eerste keer geweest en ik denk dat ik er vaker ga komen. 17 euro kost het 3 gangen menu. Huiswijn 10 euro.

ymir ymir 11 maart 2009

Afgelopen maandagavond heerlijk gegeten. Leuk is dat de studenten alles volgens de heersende etiketten moeten werken. Dit keer zaten wij in de Oooiervaar en de 1 jaars studenten deden weer hun uiterste best. De Amuse was iets te koud maar de pompoensoep maakte alles weer goed..echt een aanrader voor mensen die vers en gezeligheid hoog op het menu lijstje hebben staan.

Proever51339 Proever51339 14 maart 2008

3personen, waarvan 1 vegetarier aan tafel en geen enkele klacht,de studenten doen hun uiterste best om hun clienten het naar de zin te maken. OOK de vegetarier waarbij creative gerechten werden geserveerd.Wij komen zeker terug.

Jan W.

Proever16331 Proever16331 4 februari 2008

Helaas heb ik hier afgelopen vrijdag bijzonder slecht gegeten. Nadat er bij de reservering en ook nog eens als reminder 2 dagen voor komst was doorgegeven dat ik vegetarisch eet, bleek dat hier in de keuken totaal niets mee was gedaan. Men ging ervan uit dat ik wel vis zou eten en bracht mij een bord droge rijst met groetenresten als hoofdgerecht. Toen ik dat terugstuurde naar de keuken was het alternatief: NIETS.
Ik heb dus toe mogen kijken hoe de rest van het gezelschap genoot van het eten, wat ongetwijfeld erg lekker was.
Toen het tijd werd voor het toetje werd ons in eerst instantie verteld dat het door ons gekozen toetje er niet meer zou zijn, maar gelukkig vond men in de keuken blijkbaar toch nog een restje en hoefde ik niet helemaal hongerig naar huis.
De verleiding was groot om het geld wat de studenten per ongeluk te veel teruggaven bij het afrekenen te houden als smartengeld, maar dat hebben wij dan toch maar niet gedaan. Hopelijk leren zij hier iets van, want dit is voor vegetariërs geen avondje uit!

Geef zelf je mening over ROC Mondriaan (Afdeling Horeca)

MaandagGeopend
DinsdagGeopend