| Keuken | Ethiopisch |
| Gemiddelde menuprijs | €7.50 |
| Openingstijden | Ma t/m zo 17.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Freule 4 maart 2012 | |
Erg lekker gegeten! Helaas zijn de porties p.p. veel te klein, ik had echt nog trek in meer.... Iets meer eten voor meer geld wat mij betreft geen probleem. |
Dollan 23 januari 2012 | |
De verbouwing is wat mij betreft geen verbetering geweest, maar ik blijf hier wel komen want het eten is heerlijk! Dit blijft mijn favoriete Ethiopische restaurant!
DS79 6 september 2011 | |
Dit was altijd mijn favoriete Ethiopiër in Amsterdam. De bediening was altijd nogal traag, maar het eten heel lekker en de aankleding van het restaurant heel gezellig - een vriendelijk hol met allerlei beschilderde dierenhuiden en posters aan de muur.
trekinlek 18 september 2010 | |
Vaak gegeten, kwaliteit helaas niet altijd even hoog. Met name de gehakt kan soms een vreemde bijsmaak hebben. Service kan ook iets beter. |
marliesbrummel 2 augustus 2010 | |
We waren weer even terug in Amsterdam. Ik wilde weer graag naar Lalibela. De bediening was nauwlijks aanwezig en als ze er waren, dan niet eens alert. Het wachten op het eten duurde lang lang. En ondanks dat weer verrukkelijk gegeten! Hopelijk blijft dat zo, ook na de sluiting voor de rest van het jaar wegens verbouwing. |
Geef zelf je mening over Lalibela