7.3
6.9

KeukenEthiopisch
OpeningstijdenMa t/m zo 17.00-23.00

Freule Freule 4 maart 2012

Erg lekker gegeten! Helaas zijn de porties p.p. veel te klein, ik had echt nog trek in meer.... Iets meer eten voor meer geld wat mij betreft geen probleem.

Dollan Dollan 23 januari 2012

De verbouwing is wat mij betreft geen verbetering geweest, maar ik blijf hier wel komen want het eten is heerlijk! Dit blijft mijn favoriete Ethiopische restaurant!
Ik snap nog steeds niet hoe ze het doen voor die prijzen, je moet echt moeite doen om meer dan € 15,- pp kwijt te zijn voor eten en drinken! Hopelijk komt in de loop der tijd de oude sfeer weer een beetje terug.

DS79 DS79 6 september 2011

Dit was altijd mijn favoriete Ethiopiër in Amsterdam. De bediening was altijd nogal traag, maar het eten heel lekker en de aankleding van het restaurant heel gezellig - een vriendelijk hol met allerlei beschilderde dierenhuiden en posters aan de muur.
De laatste maanden hebben ze flink verbouwd om meer ruimte uit de zaak te persen en de boel te moderniseren. Ergens begrijpelijk want de oude indeling was wel erg onhandig. Het spijtige is dat dit verhippingsoffensief ten koste is gegaan van de sfeer. De muren zijn nu strak wit en een groot deel van de Ethio-kitsch is verdwenen. Het eten is nog steeds goed, maar het unieke van de zaak is weg. Ik wil het oude Lalibela terug!

trekinlek trekinlek 18 september 2010

Vaak gegeten, kwaliteit helaas niet altijd even hoog. Met name de gehakt kan soms een vreemde bijsmaak hebben. Service kan ook iets beter.

marliesbrummel marliesbrummel 2 augustus 2010

We waren weer even terug in Amsterdam. Ik wilde weer graag naar Lalibela. De bediening was nauwlijks aanwezig en als ze er waren, dan niet eens alert. Het wachten op het eten duurde lang lang. En ondanks dat weer verrukkelijk gegeten! Hopelijk blijft dat zo, ook na de sluiting voor de rest van het jaar wegens verbouwing.

Geef zelf je mening over Lalibela