ActiviteitenLunchroom, Sandwichshop, Koffiebar
KeukenRegionaal, Biologisch, Vis, Vegetarisch, Dessert, Hollands & Mediterraan
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

25 oktober 2012

Wij zijn onze wandeldag begonnen met een heerlijk bilogisch broodje met roomkaas (zeer rijkelijk belegd) en een lekker kopje koffie en thee. 's Middags genoten van de huisgemaakte appeltaart met warme chocolademelk. De bediening is zeer vriendelijk en ook onderling hang er een goede sfeer. Je kan hier ook overnachten en die ervaring zullen wij tzt. ook doorgeven.

Gegeten op: 24 oktober 2012.
Yoast1957
Yoast1957
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

11 juli 2009

Oortjeshekken zit op een mooie locatie en heeft een kleine, overzichtelijke menukaart. De gerechten zijn redelijk standaar maar wel god klaargemaakt. De rode mul van het voorgerecht is stevig en smaakvol op knapperige venkel gelegd. De lamsstoofpot is wat zoetig met lekker zacht vlees. Goede salade en lekkere aardappeltjes in de schil. Het chocoladetaartje met gember was wel lekker, maar de gember was zoek. De bediening is amateuristisch, maar vriendelijk en behulpzaam. De zaak is wat chaotisch door het vele in en uit lopen van gasten die buiten zitten en binnen moeten bestellen. Oortjeshekken is een levendige plek om voor een goede prijs fatsoenlijk te eten. Ongedwongen!

proever es
proever es
Proever in spe

15 juli 2008

alle d'r op en d'r an. Vriendelijk, gastvrij, goed gegeten etc. etc.

4 juni 2008

prachtige locatie, veel aanwaaiend volk dat blijkbaar niet weet dat in het westen van Nederland de hele zaak dik in de file en stress zit.Dus als je daar in zit,ga dan fietsen in de OOIJ polder De lunch is listig opgezet,een goed verzorgd broodje met Tonijn of Geitenkaas,prima huiswijn en prima prijs.Diner is eveneens lekker, keuken heeft de kaart onder controle, geen fratsen maar fijn smakende gerechten die passen bij de locatie. Geen friet, vette happen,pannekoek of bitterballen. Goede huisijn rood en wit.Leuk verzorgd ontbij:ei,fruit, broodsoorten, kaas/worst ziet er heel leuk uit.
2personen overnachten ,kamer,lunch, diner,wijn,ontbijt voor 170euro.

PZSW
PZSW
Fijnproever

9 april 2008

Niet alleen is het eten er goed, het ontbijt of de lunch zijn er ook geweldig (lekkere uitgebreid ook!) . In combinatie met de schitterende ligging en de ongedwongen sfeer en prettig vakkundig personeel maken dit plekje tot iets heel unieks.... geen geheim plekje, maar een goede allemansvriend!

ronvanderspek
ronvandersp...
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Oortjeshekken

Schrijf hieronder je recensie over Oortjeshekken. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag
Lunch09:00 - 13:00