KeukenChinees & Japans
Openingstijden16.00-22.00

lawrence1 lawrence1 1 maart 2012

Sinds wij in 2000 in Hellevoetsluis zijn komen wonen zijn we kind aan huis bij Li's Garden. Over de jaren hebben we de gerechten zien variƫren in kwaliteit en vooral, kwantiteit. Was het zo dat je voorheen lekker de buik rond had is dat nu wel anders.

Consistentie is een belangrijke kwaliteit voor een keuken. Helaas is dat bij Li's ver te zoeken voor in ieder geval de a la carte gerechten, het eten kan letterlijk variƫren van matig tot heel goed.

Introductie van het 'all you can eat' wokken is ongetwijfeld zakelijk een goede zet geweest maar heeft de ambiance van het restaurant behoorlijk beschadigd door bezoek van volk in joggingbroeken en aanverwant luidruchtig gedrag.

Last but certainly not least, de verwarming staat er altijd te hoog.

Aten wij er vroeger soms 2-3x per week is dat aantal nu hooguit 1x in 3 maanden.

baxrc baxrc 20 februari 2012

Goede locatie met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het is een vrij groot restaurant maar daar merk je eigenlijk weinig van. Mooi maar wel wat aan de donkere kant. Voldoende ruimte tussen de tafels. Het personeel spreekt goed Nederlands en is vriendelijk. Het eten was alle vijf de keren dat ik het restaurant heb bezocht dik in orde.

Witoshi Witoshi 11 september 2011

Gisteren hebben wij een aantal gerechten afgehaald met de volgende bevindingen; De tomatensoep was een waterig geheel, redelijk gevuld met wat stukjes kip en noedels erin. de smaak was matig. De Babi Pangang was slecht vlees met een beetje smakenloze dikke smurrie erover. De smaak was ook niet erg bijzonder. De loepia's zagen er ook niet erg uitdagend uit van binnen, met kleine stukjes wazig vlees erin. Ook de smaak leek niet erg op hoe een loempia zou moeten smaken.

Stuiterball Stuiterball 6 september 2010

Hier nu 2 keer wezen eten met een grote groep, waarvan een stel zeer grote eters. Het eten op het buffet werd netjes vers aangevuld. Het eten word gewokt, of gegrild, en na elk bereidde portie wordt het materiaal schoongemaakt.
Als je wat later op de avond gaat en het tegen opruim/sluitingstijd raakt, vraagt men netjes of er iemand nog wat wil, zodat je niet voor het feit geplaatst wordt dat je niks meer kan eten omdat de kok alles opgeruimd heeft.
Bediening is ook netjes, en vrij vlot.

naat naat 14 juni 2009

het eten in lis garden is erg goed.
met ons trouwen zijn wij hier met de famillie wezen eten.

alles lag goed gekoelt,en ook was het eten erg lekker.
ook heb je erg veel keus wat je wil hebben.

ook is de inrichting goed,en is de bediening erg vriendelijk.

van mij krijgen ze een 9 als cijfer.

Geef zelf je mening over Li's Garden