Bernandita 5 maart 2012 | |
Afgelopen donderdag 1 maart het jubileum van mijn werk hier gevierd, met 17 personen. Het maandmenu gekozen,hiervan alleen het hoofdgerecht door vis laten vervangen, dit was geen enkel probleem. De ontvangst was allerhartelijkst en het eten wederom heerlijk. Bij iedere gang werd er uitgelegd wat er op ons bord lag, flessen water en wijn werden regelmatig bijgevuld. We kregen voor we aan tafel gingen nog een kleine amuse, alle gangen waren vers en met zorg bereid. De cheesecake die we als dessert hadden was om je vingers bij af te likken. Dit is de 2e keer dat ik hier gegeten heb en hoop dat er nog vele malen volgen. |
OneMe 26 januari 2012 | |
We waren hier met een grote groep mensen en dat is precies waarvoor dit restaurant geschikt is. Het is erg laagdrempelig en ook gezellig ingericht. Het eten vond ik wel iets minder. Het was weinig op smaak gebracht en ook een beetje lauw (misschien door de grote groep, maar toch moet je daar rekening mee houden). Het was niet slecht maar nergens bijzonder. De salade en het dessert vond ik het beste. Het is gewoon een leuk restaurant, gezellig en alles is laagdrempelig, helaas het eten ook. |
Lonneke 5 september 2011 | |
We waren hier uitgenodigd om iemands afstudeeretentje te vieren. We waren met ongeveer 30 personen. Het eten was echt heerlijk en alles even mooi opgediend. Wijnflessen kon je in de keuken bijvullen, water stond op tafel. Leuk dat je gewoon de keuken in kan lopen, dat hoort blijkbaar bij het concept. We hoefden niets te kiezen, dat was blijkbaar al gedaan. Er was rekening gehouden met vegetariƫrs en dat zag er ook goed uit. Hele leuke bediening en gezellige huiskamer! Ik hoop er ooit terug te komen. |
Proever35738 29 mei 2011 | |
geniaal concept; afscheidsetentje van mijn werk, alle ruimte voor het bouwen van je eigen feestje en ondertussen lekker eten voorgeschoteld krijgen in gezellig onderkomen op leuke plek |
heidi3 16 juli 2009 | |
Doordeweeks met een groep van 15 man gegeten na een teamuitje. We waren dan ook de enige, dus lekker intiem. Voor 35 euro een 4-gangendiner met koffie/thee en onbeperkt drinken is erg ok. Het eten was lekker en mooi verzorgd. Drinken moest je zelf in de keuken halen, maar dat hoort bij de sfeer van een huiskamerrestaurant. Je mocht ook je eigen muziek opzetten. Menu moest je van te voren uitkiezen, dus gekozen voor iets wat iedereen wel zou lusten (voor vega's wordt iets anders gemaakt). Ben benieuwd hoe het in het weekend is! |
patmos25 7 juni 2009 | |
Heb inmiddels twee keer met een groep gegeten in dit restaurant. De eerste keer was het uitstekend! Lekker vegetarisch eten, erg goed geprijsd en leuk concept. Vooraf veel gemaild over menu en kreeg altijd een vriendelijk antwoord terug. De tweede keer was het eten minder. Het was lekker maar erg weinig en we zijn eigenlijk met honger naar huis gegaan. Daarnaast was de bediening de tweede keer ook stukker minder. Maar al met al een erg leuke tent, goede sfeer en prima prijs kwaliteit verhouding...aanrader! |
ingie 18 januari 2009 | |
Eind december ons jaarlijks pre-xmas dinner met 25 vrienden gevierd bij Saskia's huiskamer restaurant. Heerlijk gegeten, ontzettende relaxte sfeer, leuke meiden in de bediening en we zijn er nu al aan het over nadenken of we gewoon niet weer voor volgens jaar kerst moeten reserveren. Qua drinken was het heerlijk dat iedereen gewoon kon pakken wat hij/zij wilde drinken. Voorgerecht wat we hadden gekozen was tartaar van rauwe en gerookte zalm, erg lekker. Hoofdgerecht was ossenhaas met bernaisse saus, aardappel en wilde spinazie, ook erg lekker en het vlees wat er nog over was werd ook gelijk over de grote tafel verdeeld. Qua nagerecht hadden we gekozen voor fruit crumble, echt heerlijk. Al met al heerlijk gegeten en gezeten, erg leuk gekletst met de meiden in de keuken en een hele leuke avond gehad! |
Proever61178 1 juli 2008 | |
Met mijn collega's hier gegeten, de avond was heerlijk en ontspannend! Leuk concept, en lekker eten voor een redelijke prijs. De bediening was super, en lieten ons en zeker mij helemaal thuis voelen. Een echte aanrader! |
Proever12762 19 februari 2008 | |
Ik heb dit restaurantje afgelopen oktober 'afgehuurd' voor mijn bruiloftsdiner. Erg geslaagde avond geworden, heerlijk intiem gedineerd in een chique maar toch ook huiselijke sfeer waar we onze eigen muziek mochten draaien. Ook het eten vond ik goed verzorgd en ook erg uitgebreid, we hadden gekozen voor de coquilles als voorgerecht, als tussengerecht de fritata met groene asperges en courgette en vervolgens de Confit. Echt een beetje mijn favoriete hapjes, al moet je er wel van houden want het zijn natuurlijk geen standaard gerechten en in dat opzicht is het natuurlijk wel jammer dat je maar een keuze per gang hebt voor je hele gezelschap maar als je geen lastige eters hebt is dat natuurlijk geen probleem. Daarbij maken ze ook iets anders als je doorgeeft iets niet te lusten. Ook het dessert was super, wij hadden gekozen voor de wortel mascaponetaart (met noten en rode vruchten) en deze werd door onszelf afgemaakt en geserveerd als bruidstaart. Ook heeft Saskia nog even het bruidspaartje voor op de taart gekocht omdat er iets mis was gegaan met mijn bestelling per internet waardoor ik geen bruidje had ontvangen. Kortom, we waren erg tevreden over zowel het eten als de bediening en service. Het was een geslaagde en gezellige avond waar we met vreugde aan terugdenken. |
Proever70611 29 januari 2008 | |
Ik was hier voor het laatst 2 jaar geleden en het moet gezegd worden: het concept blijft leuk. De huiskamer is erg gezellig, het feit dat je de keuken in en uit mag lopen is leuk en zelfs op het toilet is het gezellig. Het eten is mij echter wat tegengevallen. Nog wel wat pure smaken maar de opmaak was saai en zag er niet uitnodigend uit. Daarnaast hadden de studenten in de keuken het erg druk "met elkaar" en minder met de eters. Ik snap dat je zelf dingen "kan en mag" doen, maar ik verwacht toch een bepaalde service: waterkannen en wijnflessen die bijgevuld dienen te worden, af en toe even kijken of alles naar wens is, etc. We hadden als nagerecht een vijgentaart besteld. Dit was echter een citroentaart met gesneden vijgen erop gedecoreerd. Toen ik daar iets van zei werd er gereageerd met: dat doen we al jaren zo. Tja... Misschien probeer ik het over 2 jaar nog een keertje. |
Geef zelf je mening over Saskia's Huiskamer