| Keuken | Chinees & Japans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
emileke 13 september 2011 | |
Aan de bakplaat Japans gegeten. Eten was zonder meer goed te noemen, maar verwacht niet het niveau van een 'echt' Japans restaurant. De prijs is gelukkig ook niet op dat niveau. Prijs / kwaliteit verhouding is dan ook gewoon goed. Live piano muziek, nette inrichting, maar massaal van opzet. Veel groepen. Correcte en vlotte bediening. Om gezellig met zijn tweeën echt bijzonder goed te eten is dit het toch net niet. |
Knugteren 11 september 2011 | |
Voor een Chinees buffet veel keuze en behoorlijk vers. Prijs is aan de hoge kant, maar bediening is prima. Ook veel keuze in toetjes en fruit. Altijd druk dus dat zegt genoeg. |
Elly M 13 juli 2011 | |
Wij (ouders, kinderen en kleinkinderen) hebben hier afgelopen maandag van het buffet gegeten. Het was heel smakelijk en uitgebreid: van Peking eend tot sushi en van gerookte zalm tot friet met bitterballen en frikandellen (lekker voor de kleintjes). In het weekend schijnt het zelfs nog uitgebreider te zijn! We hebben geen last gehad van de blauwe walm waar anderen het over hebben, maar dat komt misschien doordat alles open stond vanwege het mooie weer. We hebben met z'n zessen voor onder de honderd euro heerlijk gegeten! |
blake 5 april 2010 | |
Japans gegeten aan de bakplaat Het was op zaterdagavond, erg druk. Desalniettemin erg fijn, eten was prima. Er hing wel een walm van olie en andere luchten maar prima bediening en fijn voer. Wel wat prijzig. |
Chinoise 17 oktober 2009 | |
De ruimte (en dus ook je kleding en je haren) hangt vol blauwe bakwalm. Het is er warm.
Geef zelf je mening over Paradijs