1 2 3 4 ... 13 ouder »

jeroeno jeroeno 18 mei 2012

Uitzicht waanzinnig, dame van de bediening ook zeer vriendelijk maar wat een chaotische bende was het vandaag. We hebben een uur op ons eten moeten wachten, (2x brood met kroket en 2x sate, op zich niet zo'n heel moeilijke bestelling) we zagen meerdere mensen weglopen na veel te lang wachten op het eten. Toen het eindelijk kwam waren de kroketten die we hadden besteld.....koud! Die hadden dus geen uur in de frituur gelegen. Sate was hard en zout en opgewamt in de magnetron want de satesaus was verbrand en op het bord geplakt. Nadat we het tegen de vriendelijke dame hadden gezegd heeft ze de kroketten van de rekening gehaald en vertelde ze ons dat ook zij zich dood schaamde. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren maar als zeer ervaren horecaonderneming moet je zoiets heel snel onder controle krijgen. Niet goed!

vollepens vollepens 8 mei 2012

2 weken geleden gegeten met 7 mensen. Het was een geweldige locatie. We hebben met z'n allen een verassing 5 gangen menu genomen. Dit was niet geweldig, beetje simpel en te duur. De bediening doet z'n best maar is gewoon niet genoeg geschoold. Ik vind de kaart te hoog gegrepen en een beetje omhoog gevallen. Maar toch een erg gezellige avond gehad, dit kwam mede door de prĂ­ma huiswijn!

Bastiaantje Bastiaantje 7 maart 2012

De locatie is geweldig, het eten is goed. Helaas is het personeel nogal afstandelijk waardoor je je niet welkom voelt. Menukaart in het engels, personeel vertelt niet wat er op je bord ligt. Tijdens het hoofdgerecht worden glazen van tafel gehaald zonder dat er gevraagd wordt of men nog iets wil drinken. Na het dessert, als de helft van het gezelschap nog aan de (te laat ingeschonken) dessertwijn zit en de andere helft al aan de koffie wordt ongevraagd de rekening op tafel gelegd. Valt nog mee dat ze niet alvast de lichten uit doen. Jammer, het zou zoveel beter kunnen.

Rizz Rizz 16 november 2011

Hier mijn verjaardag gevierd met vrienden. Enorm leuke lokatie waarbij de fasciliteiten erg leuk zijn! Mijn gasten konden ook nog in de uitkijktoren en zo nog meer genieten van het prachtige uitzicht! Het eten was orgineel en smakelijk! Voor een grote groep verliep alles prima!
Leuk om nog eens te doen in een kleiner gezeldschap!

erik b erik b 13 november 2011

Gisteravond hier het 4-gangen verrassingsmenu met wijnarrangement genomen.
Prima eten , wel wat te vlotte bediening. Er was amper een rustmoment om je eten te laten zakken. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Uiterst vriendelijk personeel en een verrassend toetje (ingespeeld op de 50e verjaardag van mijn partner).

cloudstormer cloudstormer 22 augustus 2011

Eigenlijk hetzelfde als alle andere gasten. Giga locatie, je kunt er met gasten gerust heen. Tussendoor neem je de draaiende lift en ga je verder met eten.
Het eten kan veel beter. Ik heb de indruk dat er gewerkt wordt met kant en klaar gekochte spuitflesjes met saus. Het was zeker niet vies, maar ook zeker geen top 100 restaurant.
Reservering had wat voeten in de aarde: er was plek zat, maar daar werd over gelogen. Gevolg was dat we dicht naast een duidelijk aanwezige groep waren geplaatst en daar viel niet over te praten. Ongetwijfeld bestond de groep uit erg aardige mensen, maar het was wel een hoop herrie. We konden elkaar (en de uitleg van de bediening) af en toe nauwelijks verstaan. Het materiaal in de brasserie is hard, dus wordt geluid tamelijk hard doorgegeven.
Als de prijzen in overeenstemming zouden zijn met het gebodene, dan zouden die met een kwart kunnen zakken.
Voor het nu betaalde geld kun je elders beter terecht. Maar als je voor het uitzicht (ook) gaat, ga dan gerust.

dvdkroft dvdkroft 15 juli 2011

We hebben hier met een stel collega's gegeten. Het eten was goed maar niet heel bijzonder. Het eten op deze hoogte met een mooi uitzicht maakt dat het wel een bijzonder etentje was. Daarnaast was het personeel vriendelijk en professioneel

Chaos Chaos 7 juli 2011

In de Euromast gaat het om twee dingen, het eten en het feit dat je op de euromast zit. Het tweede onderdeel vind je leuk of niet daar is verder weinig aan te doen. Persoonlijk vind ik het altijd amusant halverwege het dinner even omhoog te gaan en de stad vanuit de euroscoop te bekijen.
Het eten dan is redelijk tot goed en de wijnen zijn in orde. Aanbeveling verdient het om niet a la carte te bestellen maar je door de chef te laten verrassen. Sensationeel zal het nooit zijn maar echte teleurstellingen heb ik er ook nig niet meegemaakt. De bediening stelt zich was afstandelijk op waardoor het restaurant een ietwat formeel krakter krijgt. Dit past bij het niveau dat ze kennelijk nastreven maar niet helemaal bij het niveau dat ze waarmaken.

Zora Zora 3 juli 2011

Wij komen al jaren bij de Euromast 1x per jaar eten en het bevalt ons altijd prima.
Bediening is heel vriendelijk en oplettend en een geintje kan er altijd van af.
Wij zijn altijd onder de indruk van de soepen die ze op de kaart hebben. Die zijn keer op keer uitstekend, dus een aanrader.
Ook de hoofdgerechten zijn heerlijk, hoewel we de vlees meestal beter vinden scoren als de vis.
Ook de toetjes zien er mooi uit en smaken naar meer.

Het enige kleine minpuntje wat wij vinden is dat het wat gehorig is. Voor de rest zou ik zeggen ga zo door!!!!

Culineus Culineus 14 juni 2011

Het klopt prima. Zeer toegankelijk restaurant op superlocatie. Vriendelijk personeel, prima keuken en alles netjes af. Tip: reserveer vooraf het restaurant, dan is de lift inclusief. Leuk om gasten te verassen op een uniek Rotterdamse ervaring. Niet voor een superzakelijk maar wel een ontspannen diner.

1 2 3 4 ... 13 ouder »

Geef zelf je mening over Brasserie de Euromast