DeTekel 21 mei 2012 | |
Lekker gegeten, plezierige bediening, mooie zaak, veel keuze.
De gebroeders 24 maart 2012 | |
Beste Italiaanse restaurant in het centrum van Voorburg. Sfeervol interieur, maar niet stereotiep Italiaans. Vooraf zeer goede antipasti di pesce, met o.a. lekkere gerookte zalm. Mooi opgemaakt. Als hoofdgerecht gegrilde tonijn: erg mals! Ook lekkere amuses (pasta met pesto); doe er maar een heel gerecht van! |
pascal01 23 maart 2012 | |
vandeweek heerlijk gegeten met een zakelijke relatie! beide een overheerlijke ossobucchi gegeten! zeker voor herhaaling vatbaar! |
dekker 17 januari 2012 | |
Donati in Voorburg is echt een heerlijk Italiaans restaurant. Ze hebben geen pizza’s op het menu staan, maar authentieke Italiaanse gerechten. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, de bediening te aardig voor woorden. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat dit restaurant zelfs tijdens de recessie gewoon vol zit. Reserveren is dus echt een aanrader. |
river747 16 januari 2012 | |
Weer heerlijk gegeten bij Donati, dit blijft nog steeds een van onze favorieten in Voorburg. Keuze is altijd moeilijk omdat alles van de kaart erg lekker is. Weer heerlijk gegeten, alles was perfect bereid en veel te lekker. Grote verrassing was dat de kok speciaal een koemelkvrij toetje had gemaakt voor een van ons. Heerlijk met zabaglione, amandelkoekjes en peer. Dat was heerlijk en onverwacht! Verder zoals gewoonlijk uitstekende service, leuke bediening en gezellige sfeer. |
keesjan1 30 december 2011 | |
Goed en lekker eten, maar onvriendelijke bediening en hele lange wachttijden. |
jeiquin 5 november 2011 | |
Gisteren in Donati gegeten. Lekker druk, gezellige sfeer, eten en de wijnen waren heerlijk, bediening erg vriendelijk. Kom hier zeker vaker terug.
Sanlly 3 november 2011 | |
Bij binnenkomst ziet het eruit als een doorsnee Italiaans restaurant, de draaideur was moeilijk te openen ben benieuwd hoe oude mensen dat gaan doen. Duurde vrij lang voordat we konden bestellen maar het eten smaakte perfect. De tafel werd snel afgeruimd maar de koffie liet heel lang op zich wachten en dus zonder nagerecht en drankje weg gegaan, jammer ze moeten meer personeel aannemen dat zal het min punt van wachttijden weg zijn en is het een aangenaam restaurant. |
RobbertJanLug 30 oktober 2011 | |
Hier laatst gegeten en bepaald niet genoten. Wij kregen matige pasta's gevolgd door een redelijk stukje vlees. Dat was nog niet zo erg geweest als de bediening in orde was geweest. Het zat vol, dat is waar, maar ik heb eindeloos lang geprobeerd een drankje te bestellen of mijn bestelling door te geven. De rekening duurde zo lang dat ik naar de bar ben gelopen, maar ook daar flink staan wachten voordat ik eindelijk "mocht" betalen. De ervaring is zijn geheel bekeken is daardoor simpelweg "slecht". |
FrankMartin 7 oktober 2011 | |
Prima familierestaurant in hartje Voorburg. Heerlijke verse italiaanse gerechten, bijzonder vriendelijke eigenaars en bediening. Op verzoek doet de keuken altijd dat beetje meer - zoals afgelopen week toen ik vroeg of de kok een vegetarisch gerecht kon maken dat niet op de kaart stond. Wat op mijn bord verscheen was werkelijk uitmuntend. Klasse! |
Geef zelf je mening over Donati