Wat een zeer lekker eten, fijne plek en leuke bediening! Ongelooflijk dat niet iedere Leidsche Rijn bewoner hier de deur plat loopt. In stad is deze combinatie altijd lastig te vinden. Ik ga regelmatig uit eten en vind dit echt een aanrader.
Lekker eten voor normale, gangbare prijzen.
De bediening doet z'n best en er is altijd wel ruimte voor een lach. De biertjes uit de brouwerij in De Meern passen goed op de kaart hier en worden met trots gepresenteerd.
Bij Abrona heb ik altijd het gevoel welkom te zijn.
Hier kom ik nog zeker vaker !!
Dit keer wezen eten bij de brasserie van Abrona. Het was allemaal wel redelijk(misschien had de kok een slechte dag), ik had er meer van verwacht. Het blijft een leuke zaak om naar terug te keren, misschien alleen al voor de gezelligheid.
Nimmer in mijn leven heb ik de kok in een restaurant persoonlijk bedankt, maar dit eten was werkelijk briljant!
Ligt voor een groot deel ook aan de verhouding tussen de verwachting en de ervaring besef ik me...
De hele entourage (oa. de schitterende boerderij in kerstsfeer deze dagen) UNIEK naar mijn bescheiden mening...
Nooit eerder een bediening meegemaakt die zo snel doch secuur en sociaal functioneerde. En dat op slechts 30 seconden lopen van mijn huis! Waarom ben ik er niet eerder binnengestapt?! Ons gaan ze vaker terug zien en ik kan het een ieder ten zeerste aanraden!