zaterdagavond hier wezen eten en genoten van het 3gangen menu van 25 euro Een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Prettige bediening. We komen snel een keer terug
Gisterenavond een borrel gehouden voor mijn 35e verjaardag en uitermate positief verrast over de service en betaalbare eindafrekening. Had afgesproken dat vanaf 20.30 uur het bovendeel bij de bar leeg zou zijn voor mijn gasten dus de overige gasten werden prima bediend in de serre terwijl wij alle tijd voor elkaar hadden. Werd tussentijds goed contact met me gehouden over wensen en verloop en was uiteindelijk gemiddeld 11,- pp kwijt voor 2,5 uur borrel. Was super en heb alleen maar positieve reacties gehad van mijn gasten...
Na meerdere keren hier te hebben gegeten (omdat het dichtbij huis is) en ze het voordeel van de twijfel te hebben gegeven, was laatste keer ronduit slecht. Slechte smaaksensaties bij elkaar, bovendien waren meerdere gerechten gewoon niet gaar. Ik ga niet meer terug!
Geef zelf je mening over Dorsthuys & Demmers & Spijslokaal