| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | 12.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Nancy-Robin 14 november 2010 | |
dit restaurant is nu weg, is nu moshi moshi japanner all you can eat. |
Proever61731 24 mei 2010 | |
Hier gisteren culinair dieptepunt beleefd. Het bekende buffet/wokprincipe, maar zonder enige fantasie. Sushi met teveel rijst klaargemaakt, slappe, smakeloze slappe loempia, pangsit en inktvisringen. Dan de traditionele Nederland-Chinese gerechten als foe yong hai en babi pangang, allen te lang opgewarmd in de buffetbak gelegen. De verse produkten smaakten na het grillen op de plaat, door een kok die het veel te druk had in zijn eentje, allen hetzelfde, mede door de enorme hoeveelheid zout die eroverheen ging. Heel jammer.De kinderen klaagde zelfs over de slappen bleke frietjes.
JaqLah 6 maart 2010 | |
Met 50 personen van de Singapore Club, food experts, wezen lunchen. Restaurant bestaat uit drie delen en heeft verschillende keukens. Ons buffet, eigen inbreng/verzoek/prijs, was uitgebreid/goed gevuld en redelijk op Oosterse smaak. Bediening was oke. Hadden weinig te klagen en op zondag is het gratis parkeren voor de deur. Zag later wel dat het buffet voor de "gewone klanten" toch wel wat anders was met o.a. de bekende gekookte Sate in pindakaas. De koffieverkeert was echt verkeert, misser, het was weinig koffie met veel slagroom? Al met al een redelijk goed Oosters Restaurant.
Proever44057 4 januari 2008 | |
Lekker gegeten, veel keuze in groente, vis en vlees. Nu ook een grillplaat waar je heerlijke sate, lamskoteljes, grote garnalen etc. op klaar kan laten maken. Het restaurant ziet er niet supergezellig uit maar je kan er goed en gevarieerd eten. |
Nnyah 13 maart 2007 | |
Ben hier wezen eten met een groepje vriendinnen. De sfeer van het restaurant was goed. Alleen jammer dat ze niet hebben gevraagd aan ons of wij een rookvrije tafel wilden, gezien we bijna de hele avond in de rook hebben gezeten van onze buren. Het eten was lekker en er was genoegl keuze aan groente, snacks, vis en vlees. De bediening was ook heel aardig. |
Geef zelf je mening over Lily Wokrestaurant