4.6
7.3
Toon telefoonnummer (0299) 321 333

KeukenFrans, Bistro, Hollands & Vis
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

onno1 onno1 28 augustus 2011

Eten was kwalitatief prima. Lekkere vis vooraf, hoofdgerecht (vlees) was uitstekend. Op de juiste wijze gebakken, lekker garnituur. Keuken dus prima.
Dan de bediening: ontzettend belabberd. Ten eerste hadden we een plek in de tocht van het terras waar ontzettend werd gerookt. Toen we er iets van hadden gezegd (strakjes ergens anders zitten of deur gewoon dicht), gebeurde er helemaal niets. We hadden geen vaste serveerster. Toen we uiteindelijk echt niet wilde eten op die plek, gingen we ergens anders zitten. De tafelloper werd vergeten door de serveerster, beetje jammer! Qua drank kan er meer verdiend worden. Ze doen geen enkele moeite om te checken of je glas al lang leeg is (afgemeten glazen trouwens...). Bij de bestelling voor het nagerecht zei een andere serveerster: ik heb gehoord dat jullie een menu hebben....(echt shocking).
Kortom: keuken prima, bediening waardeloos naar onze mening. Ze lijken het zelf ook niet door te hebben, komt allemaal wat dom over.

snoepie79 snoepie79 16 mei 2009

Laatst met collega's wezen eten maar helaas viel het erg tegen.
Drie van ons hadden de tournedos medium besteld maar we kregen alle drie een rauwe biefstuk op ons bord. Toen wij er wat van zeiden werden onze borden beledigd van tafel gehaald. De tournedos werd in de pan weer even opgebakken en vervolgens zo op onze gebruikte borden weer terug gedaan. De kleine stukjes die mijn collega al had gesneden werden ook zo weer geserveerd. De medewerkster durfde zelfs nog te zeggen: zo nu is ie lekker opgebakken!!

Hier komen wij dus nooit meer terug!

Proever59525 Proever59525 12 februari 2009

Na een rauwe struisvogelbiefstuk teruggestuurd te hebben, kregen we te horen dat de kok het te druk had en vervolgens werd er helemaal NIETS geserveerd. We zaten daar dus met 8 personen en 1 iemand kreeg niks te eten. Qua restaurant heb ik nog nooit zoiets meegemaakt voor een best pittige prijs.

Loes Loes 27 juli 2008

Lekker,leuk en gezellig! Ik was hier in 2007 als eens en nu, vrijdag 25 juli samen met 14-jarige dochter, haar vriendin en moeder op een stralende zomerdag. Na een bezoekje aan Marken en een wandelingetje over de dijk, was er plek op het terras,waar we verrast waren door de grote keus uit o.a. de lunchkaart. Sympathieke bediening, smakelijk eten. Kortom het was hier goed toeven voor Jet, Effelayne, Rosanne en Loes. Als er slechte ervaringen waren, zoals sommige hiervoor ondervonden, dan verwijs ik die graag naar de verleden tijd, want met de Oude Helling was noch vorig jaar noch dit jaar wat mij betreft iets mis. Graag komen wij hier nog een keertje terug.

Proever8395 Proever8395 24 mei 2007

Mooie en gezellige zaak waar het personeel je snel thuis laat voelen.
Fris en schoon , en voorzien van een niet rokers gedeelte.
Tot 17.00 uur een uitgebreide lunchkaart, daarna een menukaart met diverse vlees en visgerechten. Wij hebben er heerlijk gegeten en waren verbaast van zulke kwaliteit voor die prijs.Ik begrijp dat het vaak moment opnamen zijn, maar ik doe de eerdere berichten af als onzin.

leuke anecdote van de parkeerwachter, voor het parkeren geef maar wat je wil, en als het eten niet lekker is, hoef je niet te betalen.
Zoals wij het beleeft hebben zal dat niet vaak voorkomen.

Geef zelf je mening over d' Oude Helling

MaandagGesloten