| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
23 recensies
Gisteren zijn wij samen gaan eten bij Mezza Luna. Vooraf had ik de carpaccio die goed op smaak was, wat je tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt. Mijn tafelgenoot had de makreel. Was leuk en zeer mooi opgezet met oude wijvenkoek en heel belangrijk erg lekker en een goede combinatie. Als hoofdgerecht had ik tournedos met truffelsaus. Het vlees was zacht en de bereiding was naar mijn verwachting. Mijn tafelgenoot had de saltimbucca. Hij was ook erg tevreden. Helaas hadden we geen tijd voor een dessert. Deze houden we open voor een volgende keer!
Gegeten op: 4 mei 2013.via vakantieveilingen een high tea gereserveerd . mijn hoge verwachtingen werden niet waargemaakt . prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken .30 euro betaald via vakantie veilingen en op de kaart verkopen ze de high tea voor 18.50 , wat veel te veel is . de sandwiches waren lekker , maar niks speciaals en dat geld ook voor de rest ,een chocosoes een bonbon een stukje spekkoek , mini muffin,een scone met een potje jam en een bakje boter , een appelgebakje en dat was het dan wel .niks speciaals en erg goedkoop allemaal en zeker de prijs niet waard . wel gezellige tent maar beetje smoezelig allemaal . ons zul je er niet zo snel weer vinden .
Gegeten op: 28 april 2013.Wij hadden een vakantieveiling bon voor een high tea met een omschrijving die zeer uitgebreid was. toen de spullen op tafel kwamen viel het eigenlijk tegen. De scones was een 1 haps mini muffins. De beloofde petit fours waren een soesje, een oud droog vierkantje met iets van appel en een klein stukje chcolade cake de "muffins"was een halve muffin en de chocolade fudge en de bonbons hebben we niet gezien.Voor de derde persoon moesten we 18 euro bij betalen en dat is niet erg maar de verhouding prijs/hoeveelheid was het niet waard.
Gegeten op: 6 februari 2013.
Gezellig en sfeervol restaurant/cafe met voor ieder wat wils op de kaart. Hoewel de gangen elkaar wat sneller hadden mogen opvolgen, was de bediening verder aardig en attent. De hapjes vooraf waren lekker, hoewel de yakitorispiesjes wat warmer hadden mogen zijn. (De kruidenboter daarentegen was nu gelukkig een keer niet, zoals bij veel plekken, hard en halfbevroren maar smeerbaar en op kamertemperatuur.) Brood is echt super. Bij het hoofdgerecht was de presentatie van het eten prima, de garing goed en de samenstelling hoofd/bij-gerechten in orde. De rodewijnsaus bij het hertenbiefstukje was niet vies, maar ik heb echt wel lekkerdere gehad, deze was wat zurig. Verder waren de hoofdgerechten weinig bijzonders, maar er was ook weinig mee mis en ze waren zeker goed te eten. Het tapastoetje (fijn als je niet kunt kiezen, wilt delen, of gek bent op toetjes) en de sgroppino's toe waren heerlijk. Trouwens, de verschillende wijnen die we geproefd hebben ook.
Bij Mezza Luna eet je misschien niet op topniveau, maar de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Prima gegeten, gezellige avond gehad, en voor het bedrag op het bonnetje aarzelen we niet om terug te komen. En met ons vele anderen, vermoed ik: ze zaten vrijwel helemaal volgereserveerd en er bleven mensen binnenkomen.
Heerlijk gegeten in Castricum bij Mezza Luna. Erg sfeervol restaurant met vriendelijke bediening! Heerlijk gegeten en de avond afgesloten met cocktails. Wij komen snel weer een keer terug!
Gegeten op: 4 januari 2013.Leuke inrichting, prima ligging, vlakbij het station. Vriendelijke, informele bediening. De meisjes hadden het soms zo gezellig met elkaar dat ze vergaten om rond te kijken of we iets wilden bestellen. Over het eten was ik nu minder tevreden dan de vorige keer. Het konijn was wat droog en aan de rode kool zat weinig smaak. Het garnituur was eenvoudig: alleen gebakken aardappelpartjes en de al genoemde rode kool die onder de konijnenbout verstopt lag in het diepe bord. Een van mijn tafelgenoten noemde een rare bijsmaak aan de satesaus.
Gegeten op: 16 december 2012.Voor de 3e keer geluncht bij Mezza Luna. Gelegen tegenover het NS station Castricum. Dit keer gebruik makend van een axibon, de tekst op de bon: lunchproeverijmenu met veel verschillende kleine gerechten. Ik had me er een andere voorstelling van gemaakt. Begonnen met een tomatensoepje, toen 3 sandwiches met een kreeftkroketje en als afsluiting een klein dessert. Hoeveelheid was karig, weinig afwisseling. Ik had meer variatie verwacht. Ik was ook niet onder de indruk van de kwaliteit, hoewel deze niet slecht was.
Gegeten op: 17 november 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Gister hier voor de 2e keer gegeten. Zelf had ik de asperges en mijn man de vangst van de dag, deze waren weer uitstekend. De bediening is erg vriendelijk. Ik kom zeker nog een keer terug.
Vanavond heerlijk gegeten bij Mezza Luna met een paar vriendinnen. Vooraf hadden we een poeverij genomen. Dit gerecht zag er goed uit en smaakte voortreffelijk. Als hoofderecht had ik een vegalasagne die zeer smaakvol was. Mijn vriendinnen hadden de runderhaas die goed bereid was. Als dessert had ik een toorntje met haselnootijs en kletskoppen. Dit zag er erg leuk uit! Mijn vriendinnen hadden het tapasdessert en daar hebben we met z'n allen van genoten. Samengevat waen we zeer tevreden over het eten, drinken en de service. Kortom een geslaagde avond! Tot de volgende keer!
Er is iets mis met Mezza Luna, de voorgaande jaren heel vaak zeer smaakvol gegeten. Ik vermoed dat er of nieuw management is of een nieuwe kok
. Beide dragen zeker niet bij tot een verbetering in tegendeel zeer matig. En als er niets is veranderd dan moet het nodig in de revisie. De kaart is mager geworden, de porties klein en de weelderige garnituren van voorheen niet meer dan een schaaltje gebakken halfgare aardappeltjes. Vandaag een kalfs variatie van suddervlees en kalfsoester. Twee kleine stukjes die van een saté stokje leken te zijn weggelopen. En dan de asperges niet gaar en taai. Ik hoop dat het snel wordt opgepakt, want de ambiance is nog steeds prettig. Voorlopig maar even niet meer naar Mezza Luna.