JV1978 6 november 2010 | |
Goede huiselijke sfeer, prima, zeer vriendelijke bediening, heerlijke wijnen en hapjes en een aanrader voor een lunch! Kortom: géweldig! |
proefje1 14 januari 2010 | |
Enige minpunt aan deze wijnbar is dat het terras vaak vol zit in de zomer ;)
Special 22 oktober 2009 | |
Wat een heerlijke wijnbar het terras is leuk om te zitten, terras verwarming, leuk uitzicht, goed druk, leuke bediening en heerlijke wijn met een redelijke menu kaart. De kip vleugeltjes zijn om je vingers van af te likken maar de bitterballen een tegenvaller. |
Dani 24 september 2009 | |
Vriendelijk en attent personeel. Oplettend zonder dat het ze te vaak vragen om bestellingen. Spontaan zoutjes en toastjes met tonijnsalade gekregen. We will be back ! |
Puk 24 april 2009 | |
Ik kom hier regelmatig. Het is ontzettend gezellig, heerlijke wijnen, de tosti's en hapjes zijn erg lekker en de bediening is zeer goed. Een echte aanrader. |
Proever81781 20 november 2008 | |
Als mede-eigenaresse van Wijnbar Janssen & van Dijk mag ik natuurlijk geen mening geven over de zaak. Maar ik wil langs deze weg graag onze gasten bedanken voor alle leuke stukjes die er geschreven zijn. Als er kritiek is zullen wij daar ook zeker iets van leren en mee doen. Het uitstekend staat in dit geval voor de kwaliteit van onze gasten. Dankjewel allemaal,
Proever43509 15 mei 2008 | |
Ben hier een jaar geleden een keer gaan zitten omdat het terras er gezellig uit zag. Ik kom er sinds toen minimaal 1x per week. Geen poespas, maar goede wijnen, goed eten en goede bediening. |
Proever67272 13 november 2007 | |
Maandag aan het einde vd middag hier wat gedronken. Gezellig gevuld met mensen. Vriendelijk personeel. Wijn vd week gedronken, erg lekker.
babs28 17 augustus 2007 | |
Lunch: eten was heerlijk. Bediening echter een drama, mevrouw bleef kletsen met een andere klant en een \'alsjeblieft\' kon er ook niet vanaf. Verder jammer dat er binnen overal gerookt wordt. |
Proever50828 16 augustus 2007 | |
Ik kom hier regelmatig. Wat een leuke zaak is dit! Hier zouden er in Rotterdam meer van moeten zijn. Heerlijke wijnen en lekkere hapjes, tosties etc. Voor de grotere trek is er keus uit kaasfondue en ossenhaas. De kaasfondue is erg lekker maar de ossenhaas is super! Prettige en gezellige bediening. Kortom in een woord top! |
Geef zelf je mening over Janssen & Van Dijk