1 2 ouder »

Timandy Timandy 14 augustus 2011

Een leuke zaak aan het Spui wat steeds meer van een zomeruitspanning wordt omgezet door naar een restaurant waar je op je gemak kan genieten van het waterverkeer. Eten is goed voor een redelijke prijs.

Bruinebonen Bruinebonen 19 juni 2011

Op 15, 16 en 17 juni 2011 hier gedineerd en geluncht. Prima, attend en vriendelijk personeel. Eén keer ging het even mis met de bestelling, toen men dit doorkreeg werd de "vaud" onder het genot van een gratis biertje snel opgelost. Toen wij een keer niet gereserveerd hadden, werd er toch snel een plaats gecreëerd.
Ook het eten, de koffie en de dranken, niets dan lof.

jacky12 jacky12 9 juni 2011

eten was goed, sfeer is goed, maar er wordt gerookt in een afgesloten tent die verbonden is met de bionnernuimte, zonder ventilatie. Ik reserveerde voor 3 volw 2 k en 1 baby en promt werden wij in de rokersruimte neergezet en promst stak men aan de tafel naast ons 4 pers een sigaret op + de eigenaresse die rokend op een bankje de admi aan het bijhouden was. Doorgegeven aan voedsel en warenautoriteit die binnenkort een bezoekje gaan brengen, er mag volgens hen alleen gerookt worden wanneer de zijkanten van de tent open zijn, dit was niet het geval. Sorry oude tol, hoe aardig jullie ook zijn, het blijft echt heel raar anno 2011 jezelf te promoten als een kindervriendelijk restaurant, maar dan weel 1 waar gerookt wordt?!

Fransch Fransch 24 april 2011

Wie van goed en genoeg eten houdt op een mooie locatie met een snelle en vriendelijke bediening is hier op zijn plaats. Een aanrader dus. Wanneer er een min puntje moet worden genoemd zijn het de sorbets:
Een bananasplit (in een sorbet glas?!) met veel slagroom en chocoladesaus en zeer weinig ijs en de vruchten sorbet met maar twee soorten vruchten zonder saus beide tegen een te hoge prijs.

spriet1954 spriet1954 6 november 2010

Was op een feestje dat gehouden werd in De Oude Tol. Er staat een professionele (verwarmde) overkapping, zodat wij als gasten van het bruidspaar dat het feestje gaf, gezellig "onder elkaar" waren en geen last hadden van de andere gasten van het restaurant. Sfeer en entourage waren prima, evenals de bediening en het geboden assortiment. Wij hadden een geweldige avond! Aanrader.

kikkie1971 kikkie1971 9 mei 2010

Prima restaurantje voor een leuk en goedkoop etentje voor kinderen is dit een perfecte locatie, zomers kun je er perfect buiten zitten aan het Spui

Verwacht geen hoogstaand menu, maar een goede service en lekker eten

bartjantje bartjantje 7 februari 2010

Salade als voorgerecht? Niet mogelijk, sla op !? Bananasplit als nagerecht? Niet mogelijk, banaan op !? Je moet hier niet komen vanwege het eten. Een pluspuntje: ideal voor kinderen. Zonder kinderen moet je er niet zijn.

Proever71110 Proever71110 20 april 2009

De prijs kwaliteit verhouding is prima. In de zomer kun je hier lekker op het terras buiten zitten en genieten van het uitzicht op het water.

Proever82735 Proever82735 4 november 2008

We wisten niet dat je hier nog iets anders kon eten dan pannekoeken! Spareribs en biefstuk waren goed te doen. Het was alleen erg druk en de gastheer was enorm gestresst, wat duidelijk merkbaar was aan de sfeer. Het deed me denken aan een "eetschuur". Toen de meeste gasten (met kleine kinderen) eenmaal weg waren, zijn we nog even blijven borrelen en werd het een stuk relaxter. De oude tol vinden wij niet echt een restaurant, maar wel leuk om op een zondagmiddag, na een lange wandeling, neer te strijken voor een warme hap voor een leuke prijs.

Proever83093 Proever83093 27 oktober 2008

Gister prima gegeten, er was iets mis met 2 van de hoofdgerechten maar....de bediening en keuken hebben dit opgelost zoals je mag verwachten in een restaurant.
Zonder meer een aanrader zeker met kinderen al zou de kinderhoek iets meer een hoek mogen zijn waar de gasten er iets minder last van hebben.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Pannenkoekenhuis de Oude Tol