Vanavond bij het Wok House gaan eten ter gelegenheid van zoons verjaardag(20j). Vooraf al tafel gereserveerd voor 4 personen. Het eten was er in overvloed en smaakte goed. Zowel het wokken als de teppanyaki. Je moet alleen wel opletten bij de teppanyaki dat je gerecht niet wordt meegenomen zoals bij bij vrouw gebeurde.Het was er vanavond wel erg druk en dat was aan het geluidsniveau te merken.Ook was er genoeg keus voor het nagerecht, vruchten, ijs en slagroom. Als laatste een kopje koffie.De herentoilet kon wel een dweil doorheen want door de drukte denkt ik was het daar niet helemaal fris meer. Al met al een geslaagde avond.
Gisteren met 5 personen hier voor het eerst gegeten. Goeie sfeer lekker eten voor een goede prijs. Alleen bij de wok en teppanyaki opletten of de borden schoon zijn. maar als je de koks erop wijst wordt deze direct weggehaald
Wat een leuke tent is dit toch. De bediening is gezellig, altijd bereid tot een praatje en in voor een grapje. Het eten is gewoon goed en de keus is ruim voldoende. We zijn hier nu 2 keer geweest en beide keren tot volle tevredenheid. Zaterdag gaan we weer!
1 van de betere wokrestaurants waar ik ooit geweest ben. Eindelijk geen sausjes die allemaal op elkaar lijken. En de oesters...mmm, jammie, jammie. Heb ik nog nooit gezien bij wokrestaurants. De bediening is ook erg aardig en in voor een grapje ;-). Goede service met de uitrijkaarten.